|
Post by Liizu on Nov 9, 2005 22:30:20 GMT 2
teiste kohta ei oska öelda. aga tegin toreda tähelepaneku: ilmselt võib minuga maskeeritult luurele minna küll, sest päev pärast pidu kõndis Mustafa oma neiuga mulle tallinna ülikooli sammaste vahel vastu ja ei tundnud mind ära. Ma tegin küll suu tervituseks lahti, aga panin selle jälle kinni ning kõndisin omaette naeru kõhistades edasi. näed mis tähendab oskuslikul valitud parukas. teine võimalus on muidugi, et pärast pidu ei taha keegi mind enam tunda ma loodan siiski, et asi pole selles. Me tulime pärast pidu Põltsamaale ning olime reedese päeva siin. Ja kuna siin Tallinna Ülikooli ega selle sambaid pole, siis Sa ajasid vist midagi sassi. Nii et küll me Su ikka ära tunneme Mustafa ja Liizu
|
|
|
Post by zypzyke on Nov 14, 2005 18:11:49 GMT 2
kuidagi välja on surnud see asi siin minul on selline mure/ettepanek/küsimus? kas nädala pärast midagi plaanis ka on? oih...tuul on nii külm ja kõle väljas...lausa tuppa tahab tullla aga muidu kõigile seda vähest sügispäikest, mis vahel pilve tagant piilub...
|
|
|
Post by miniest on Mar 28, 2007 20:42:16 GMT 2
No pagan, kus ma alles vandusin terve tee, et ma seda plakatit mis teatas, et kokku tulek om, varem ei näinud alles paar pöeva hiljem. Muide nii palju vöin öelda, et söbra juures olen näinud mitmeid Onu Bella(Igor Maasik) plaate, kus on näiteks YES vöi mingi muu vanakooli artist peal. Ta tähistas neid OB tähisega. Söbra kasu isa nimelt käib Igoril vahest külas.
Kuna järgmine kohtumine tuleb siis.
|
|