|
Post by Prince on Jun 5, 2006 6:06:07 GMT 2
ma pakun, et sa oled tema ase-täitja hetkel
|
|
|
Post by zypzyke on May 26, 2007 17:30:46 GMT 2
Oh, see uus taust on tore (kas sa muidu saad foorumi värivlahendust ka muuta? järsku see meresinine riba hoopis kuldseks/tumekollaseks või nii teha? oleksid taustaga natuke sarnasemad värvid.. muidu sinine karjub kuidagi)
|
|
|
Post by Pelle on May 27, 2007 3:06:05 GMT 2
Ise olin ka väga tüdinud vanadest värvilahendustest, et muutsin siis juba korraga kõik ära. Põhiline et kirja annab lugeda ja väga eredad värvid ka pole, et silmi ei riku. Kollane-kuldne-oranžikas-pruunikas - selline rõõmus foorum. Parem kui enne vist. Mäletate veel mis olid vanad värvid...
|
|
|
Post by Pelle on May 27, 2007 3:32:16 GMT 2
Ühe miinuse leidsin selle taustapildiga seoses, et ta on sealt lõvi peast vasakult poolt valge kus on alalingid liikumiseks. Vaatab ehk vahetab siis tausta mis poleks nii valge või harjub ära sellega, et klikib õigesse kohta. Kui hiir sealt kohast läbi lohistada tuleb tekst nähtavale. Kell on varajane ja ajan segast juba, aitab ;D Vahepeal on hommik kätte jõudnud. Natuke sättimist ja panin hetkel uue taustapildi, mis peaks sobima. Nüüd on näha ka Freddie pea kõrval neid linke mille enne valge taust enda alla neelas. Näiteks siin alafoorumis olles saab liikuda EQF :: Üldinfo :: Küsimused :: Ehk saite aru millest ma enne rääkisin Kui oleksin kogu kirja fondivärvi muutma oleks asi väga keeruliseks läinud ja need kirjavärvid, mis juba enne olid sobivad uute värvidega ka hästi kokku. Las jääda hetkel nii nagu on.
|
|
|
Post by raul on May 27, 2007 21:41:17 GMT 2
Käib küll see uus kujundus. Hea vaheldus! Ja kirja on ka parem lugeda. Uue kujunduse juures meeldibki just kõige rohkem kirja taust, mis ei väsita silmi eriti ja on siuke mahe .
|
|
|
Post by zypzyke on May 28, 2007 21:50:23 GMT 2
Kuule, väga hea on Tõesti, oluliselt parem on lugeda... Pelle, kas sa oled sõjast tagasi nüüd muidu?
|
|
|
Post by Pelle on May 31, 2007 16:02:16 GMT 2
Täiesti õigel ajal küsid. Alates tänasest 31. mai 2007 olen ma VABA mees
|
|