|
Post by minies on Dec 6, 2004 11:28:16 GMT 2
mina olen seda lausa mitu korda näinud etv-s muide eile oli üks film tv3 kus lasti queeni 2 lugu üks oli Keep Yourself Alive kuna ei näinud filmi päris otsast peale, siis ma ka ei tea kas seda lugu lasti, aga lõputiitrites oli kirjas ka see lugu Stone Cold Crazy see lugu oli, siis kui nad selle metslasega nii nimetatud eestist pärit tüübiga ameerika mägedes sõitsid.
parim aasta lasma mõtlen vast kõik, kuigi on lugusid mis mulle eriti ei meeldi. üks vähemalt nendest "39 vist 2 tükki on veel ja ülejäänud on võrtselt parimad lood ma ei saa eelistada üht teisele.
Queeni fänn.
|
|
|
Post by raul on Jan 27, 2005 18:57:06 GMT 2
1974 oli parim (2 ülihead albumit). Üldse vahemik 1972-1976 oli eriti super. 80-ndad jäid 70-ndatele ülikindlalt alla, kuigi ka siis tehti head muusikat.
|
|
|
Post by raul on Jan 28, 2005 21:41:20 GMT 2
see olin mina
|
|
|
Post by Grig on Apr 2, 2006 10:33:01 GMT 2
Nii, olen juba 6 asta Queeni fänn olnud ja olen veel kaua-kaua aega. Toon nüüd välja minu arvatest kõige paremad Queeni tegutsemisaastad: 1973, 1974, 1975, 1976, 1977, 1978, 1980, 1984, 1986, 1989, 1991. Lemmikud albumid on mul praegu Queen, Queen 2, News Of the World ja Innuendo. Omad kõiki albumeid peale Jazzi, The Unobtainable Royal Collection 1 & 2, Flash Gordon, B-poolte kogumi ja Live Magicu. Hetkel mul on siis 29 Queeni CD-plaati.
|
|
|
Post by Blue Rock on Apr 2, 2006 16:04:20 GMT 2
Tubli tubli...ka minusse on imbunud palju häid mälestusi eespool mainitud Queeni glooria hiigelaegadest, olgugi et ma isiklikult neist midagi suurt ei mäleta, eriti varasematest aastatest Kuid ega ka aasta 2005 palju alla ei jäänud nendele... PS. Kuula "Sheer Heart Attack`i" ka hoolega, mulle meenub seda kuulates miskipärast alati "Innuendo" Kõike parimat, -BR-
|
|
|
Post by anne on Apr 13, 2007 20:32:38 GMT 2
Kui tuletada meelde bändi ajalugu, siis alustasid nad kõik muusikabisnesis ju nullist, sest kõik on alustanud ju eikusagilt. Läbimurre toimus juba 1974 aastal, kui album Sheer Heart Attack pälvis positiivse vastukaja, kuid bändil algasid teravad probleemid Tridentiga, kes ei suvatsenud kuidagi palka tõsta, mida nad väärisid. Album A Night At The Opera teenis juba plaatinaplaadi staatuse ja 1975 tõusis esikohale Bohemian Rhapsody(1999 aasta detsembris korraldas Raadio Uuno milleeniumiloo valimise ja Bo Rap tuli teiseks, kaotades biitlitele, kelle surematu Yesterday võitis!). Edasi läks ju aina tõusujoones. 1981 aastal tegi bänd suurepärase Lõuna Ameerika turnee, mis sõna otseses oli triumf, sest fännid olid seda hetke aastaid oodanud. Fenomenaalne edu oli Queenil ka Jaapanis. 1985 aastal esines bänd Live Aidil, kus Freddie Mercury pani sõna otseses mõttes terve maailma rokkima. Isegi Bob Geldof tunnistas siiralt: Hoolimata isiklikust kiindumusest pean tunnistama, et see oli parim grupp. 17 minuti jooksul tegid nad kõike laitmatult, luues suurepärase tausta Freddiele. See kompliment omab suurt tähtsust, sest selle tegi pungikuningas. Punkarid ju ei seedinud nende olemasolu, Queen esindas ju seda, mille vastu nad sõdinud olid. Kui Suurbritanniat tabas suur pungilaine, Sex Pistols oli muusikaelu pahupidi keeranud. Vaatamata sellele, et muusikaajakirjandus ennustas rocki hääbumist, suutis ansambel oma fännid säilitada.Uskumatu!!! 1986 aasta oli maagiline aasta, toimus suurejooneline Euroopa turnee ja Queen tegi ajalugu ka sellega, et esines Ungaris, Budapesti Nepstaadionil. Enne neid polnud ükski maailmakuulus rockbänd sotsialismiriigis kontserti andnud. Queeni iseloomustabki see, et nad julgesid anda kontserte ka seal, kus teised enne käinud polnud.1984 aastal esines bänd Lõuna Aafrikas, vaatamata sellele, et bürokraadid neid trahvisid. Nad läksid sinna, et inimestele head elamust pakkuda, mitte midagi muud neil ei olnud ju plaanis!!!! 1991 aastal ilmus Innuendo, mis tõusis paljudes riikides esikohale, aga bänd kontserte enam ei andnud, sest valus tõde selgus alles hiljem, kui teatati Freddie surmast. Maailm oli šokis, ka suured rockstaarid avaldasid kaastunnet. 1992 aastal toimus suur mälestuskontsert, kus oli kohal nii kirju esinejate seltskond, alates Metallicast Liza Minnellini. Osalejate hulgas olid ka Bob Geldof ja Mott The Hoople`i solist Ian Hunter. Võimas ikka!!!! Kokkuvõtteks- Queeni edukamateks aastateks olidki 1974- Killer Queen ja Jaapani vallutamine, 1975- Bohemian Rhapsody, 1980-1981 Triumf USAs ja Lõuna Ameerika vallutamine, 1985- Live Aid, 1986- Magic Tour, 1991- Innuendo ja Freddie RIP 1992- Tribuutkontsert Freddie mälestuseks, 2002- We Will Rock You muusikali esietendus, need etendused on siiamaani ülimenukad
|
|
|
Post by Pelle on Dec 30, 2007 22:05:36 GMT 2
2007 oli Queen'l täitsa hea aasta. Ilmus Rock Montreal DVD ja uue valmiva albumi singel Say It's Not True. Brian saavutas Ph.D. jne
Head uut aastat kõigile foorumi kasutajatele! Kui järgmine aasta album valmis saab, siis tuleb 2008 veel parem!
|
|
|
Post by anne on Dec 30, 2007 22:09:18 GMT 2
Soomlaste ajalehes Ilta Sanomat toimus küsitlus ja Queen hääletati läbi aegade parimaks rockbändiks, Beatles tuli teiseks ja Rolling Stones kolmandaks. Allikas www.queenzone.comJah, ka seda aastat saab Queenile edukaks lugeda!!!! Igatahes soovin siinsetele foorumlastele head vana aasta lõppu ja veelgi toredamat uut aastat!!! Ka neile, kellele ma e-kaarti ei saatnud!!!
|
|
|
Post by Pelle on Dec 30, 2007 22:17:00 GMT 2
|
|
|
Post by Pelle on Dec 30, 2007 22:31:53 GMT 2
Nüüd tulin alles selle peale, et jõuludel oleksin võinud ka siia lingi anda väga hea jõululooga: www.seksound.com/seknet014/Hakkab kohe mängima. Autoriteks Jaan Pehk ja teised. Väga meeleolukas lugu! Algsest lemmik Queen'i aasta teemast on nüüd veidi kõrvale kaldutud, aga pole ehk hullu.
|
|
|
Post by anne on Dec 30, 2007 22:33:44 GMT 2
QUEEN ROCKS ON!!!!
|
|
|
Post by raul on Dec 31, 2007 19:07:52 GMT 2
2007. aasta oli Queeni jaoks suhteliselt tegus, jah. Egas midagi, kui ootame veelgi teguderohkemat uut aastat: põhiasi on muidugi uus album . Head uut aastat ka minu poolt kõikidele Queeni fännidele!
|
|