|
Post by Pelle on Apr 1, 2005 18:59:46 GMT 2
Ma sattusin väga rariteetse video otsa. Veidi üle poole tunni näitab Brian, kuidas ta u. tosinale Q loole kitarri mängis (seal hulgas aeglaselt) ja räägib üldse, kuidas ta oma soundi teeb. Tundub, et video on pärit u. '84-'85 aastast, sest ta mängib nt. It's A Hard Life, aga uuemaid asju mitte. Muidugi mängib ta Love Of My Life, BR't ja teisi vanemaid hitte. Väga huvitav asi. Mustafa, sulle peaks see video eriti huvi pakkuma, kuna tegid uurimust ta kitarrist. Üks link: www.pemcom.demon.co.uk/queen/guild/starlicks.htmlVideo ise tõmbasin ma programmiga eMule. Otsingusse võib panna Brian May ja nt. starlicks. Kvaliteet on muidugi üpris kehv.
|
|
|
Post by siloex on May 30, 2005 10:07:02 GMT 2
TARTUS ANNELINNA KESKUSES OLI LAUSA MITTU POSTERIT MÜÜGIL. HIND KRT MEELES POLE. AGA VÄHEMALT OLI.
|
|
|
Post by luize on May 30, 2005 16:02:10 GMT 2
Ma sattusin v�ga rariteetse video otsa. kuule, kassa ei tahaks seda levitada? ma tahaks väga näha, aga minu võimalused tõmmata on väga piiratud... olin siin ükspäev haige ja tegin endale queeni päeva, st vaatasin süvenenult ühte kontserti ja hilisemaid videosid, sh ka mitmeid intekaid ja siis seda kuidas BoRhapi tehti. lahe. kui päev õhtusse jõudis, olin üsna segane juba, ainult sumisesin
|
|
|
Post by Pelle on May 30, 2005 16:17:31 GMT 2
Kahjuks on fail liiga suur, et seda neti kaudu levitada...
|
|
|
Post by Ash on Mar 6, 2006 13:28:59 GMT 2
Täna helistas mulle üks Queenifänn kes eile [pühapäeval] sattus meie riigitelevisioonist nägema kontserti, kus armastatud Brian May mõnusaid soolosid oli esitanud. Nagu ma aru sain oli tegemist esinemisega koostöös Zuccheroga. Siinkohal küsimus, kas keegi teist on seda näinud? ja kommentaarid täpsustused oleksid teretulnud
|
|
|
Post by Blue Rock on Mar 6, 2006 22:05:27 GMT 2
Kontsert toimus legendaarses Royal Albert Hallis, Londonis, kevadel 2004. Brian mängis koos Zu:ga (nagu itaallastel kombeks öelda), vähemalt kahel lool, milleks olid: "Madre Dolcissima" ja "Il mare Impetuoso al Tramonto sali' sulla luna e Dietro uan tendina di stelle...". Laulude tähenduste leidmise jätan targemate ülesandeks, sest Briani tuttavaid grimasse jälgides tekkis kahtlus, et ta ise ka samal lainepikkusel polnud sellega, millest laulud jutustada võiksid Juba mainitud Royal Albert Hallis on viimastel aastatel jäädvustatud mitu head kontserti, millest võiks mainida The Who ja hiljuti lühikesi comebacki teinud Creami suurepärased DVDd.
|
|
|
Post by TheQueen on Aug 19, 2006 23:40:52 GMT 2
Ja kellel oli täna sünnipäev? Ah? Palju Õnne ^^
|
|
|
Post by Pelle on Oct 28, 2006 10:07:54 GMT 2
Ehk siis mu postkasti tuli newsletter, et Brian on hakkama saanud raamatuga! Koos kahe teise teadlasega on mehed teinud universumi loomisest rääkiva raamatu, millest iga algaja peaks aru saama. Pealkiri on asjal "BANG! - The Complete History of the Universe". www.banguniverse.com/Respect või mis! Muljetage.
|
|
|
Post by raul on Oct 28, 2006 12:40:12 GMT 2
|
|
|
Post by Pelle on Apr 13, 2007 21:42:04 GMT 2
|
|
|
Post by anne on Aug 9, 2007 21:56:10 GMT 2
Delfi ajaviites oli üleval uudis, et Brian May kavatseb valmis teha oma doktoritöö, mis tal kunagi 70ndate algul tegemata jäi, sest kirg muusika vastu oli tugevam. Queeni fännina arvan, et tegi tookord õige otsuse, sest muidu ei teaks meist keegi bändist mitte midagi. Ehkki Queeni teatakse tänu Freddie häälele, ei saa teisi mehi mitte mingil juhul alahinnata. Briani Ekstra Punane ja tolle mõnus sound- ilma selleta ei kujutaks Queeni muusikat ju ettegi. Ka Rogeri suurepärane trummimäng ja Johni bassisound- need neli meest olid kõik kõrgharidusega erinevatel aladel:Freddie oli kunstnik, Roger bioloog ja John elektroonik, aga muusikutena moodustasid nad suurepärase keemia ja bändi koosseis püsis muutumatuna kuni Freddie surmani. Uskumatu, et mehed suutsid läbi paksu ja vedela minnes kokku jääda ja head muusikat teha. Palju on neid bände, kus koosseis on muutumatuna koos?!
|
|
|
Post by anne on Nov 21, 2007 18:29:57 GMT 2
|
|