|
Post by maaris on Sept 28, 2004 14:46:51 GMT 2
aga miks mina siis seda ei näinud kahtlane, peab kordust uuesti vaatama.. aga on ka siis selline film nagu "nõiutud ella", kus reklaamis lastakse somebody to love ´i , et kui keegi juhtub filmi ka nägema andke aga teada kas filmis ka lugu kõlab
|
|
|
Post by Liizu on Oct 1, 2004 19:46:46 GMT 2
aga esmaspäeval lasti ärapanijas breakthru videot kui keegi juhtus nägema:) mul on sel nädalal mingi kamm selle looga..mai tea mitu(kümmend) korda ma seda juba kuuland olen
|
|
|
Post by Liizu on Oct 1, 2004 20:07:37 GMT 2
muidugi loen ma alles nüüd, et Pelle on sellest juba kirjutanud aga hea kuulda, et teised ka juhtusid nägema
|
|
|
Post by Pelle on Oct 2, 2004 13:00:02 GMT 2
Jap, nägin ka Breakthrud 2x. Aga kellele meeldib Moulin Rouge soundtrackilt lugu Kidman & McGregor - Come What May. Ma olen armunud Kidman'i laulu, kus ta alustab "Suddenly...."
|
|
|
Post by Ash on Oct 4, 2004 16:22:25 GMT 2
awww.... minumeelest on enamus lugusid seal lihtsalt niiiii lahedad.....nutsid ikka ka filmi ajal, Pelle? mina pidasin esmene kord vastui niikaua kuni show mus tgo on tuli...sis enam ei saand muudmoodi
|
|
|
Post by Pelle on Oct 5, 2004 10:24:27 GMT 2
Tegelikult mul jäi tol päeval film telkust vaatamata Aga ma tõmbasin netist filmi ära ja mingi päev viskan pilgu peale.
|
|
|
Post by maaris on Oct 10, 2004 11:51:38 GMT 2
vähe tuus et te moulinist nii ilusti räägite.. ma olen seda ikka megalt palju vaadanud.. ja igakord leian mingi uue ilusa koha.. parim
|
|
|
Post by Pelle on Oct 17, 2004 14:23:18 GMT 2
Selline uus dokfilm pealkirjaga "Super Size Me", kus filmi autor sööb 30 päeva McDonaldsis Super Size sööki nii hommikul, lõunal kui õhtul ja mitte midagi muud ta ei söö ega joo kui ianult kõiki McDonaldsis pakutavast menüüst. Nii et arvake, mis temaga juhtub filmi lõpuks. Päris ära ei sure, aga hull deprekas tuleb, läheb paksuks, sekselu on pärsitud , maks on õhtale minemas jne. Super hea film McDonaldsi kahjulikkusest. Ja filmi alguses kõlab "Fat Bottomed Girls". Te ei kujuta ette, kui hästi lugu sinna filmi sobib
|
|
|
Post by Liizu on Nov 9, 2004 18:32:06 GMT 2
Ärapanijas lasti jälle Queeni I want to break free video algust seekord:)
|
|
|
Post by TheQueen on Nov 9, 2004 18:35:47 GMT 2
Jah , mina ma nägin, "koristamis video"
|
|
|
Post by TheQueen on Nov 11, 2004 16:35:50 GMT 2
Queen Day on täna VH1'es! Igas kolmas lugu Queenilt!
|
|
|
Post by Mustafa on Nov 11, 2004 18:23:48 GMT 2
Ha Ha! Olin poole 2-ni öösel üleval, aga Queeni nägin Ärapanijast ära! Kuigi ma oleks võind seda videot terve päev läbi arvutist vaadata
|
|
|
Post by Ash on Nov 11, 2004 19:28:34 GMT 2
ärapanijat netist ei saa vaadata? nooremana, kordsusaadete nägemise nimel tikkudega silmalauge toestades küsisin endalt alati, "Was it all worth it?" ja panin vastava plaadi mängima...
|
|
|
Post by Konturo on Nov 23, 2004 20:36:56 GMT 2
Telekas oli mingi multika reklaam,mis hakkas kinodes jooksma ja siis mingi naishääl laulis väikest osa laulust "Somebody to love" Ja siis Tv3-e need nädala või kuu filmikokkuvõtted..seal oli Bohemian Rhapsody,kui ilma muusikalise tagataustaga ja mingi roti hääl laulis seda väga kiiresti...see natuke solvas või nii,kuna tegelikult on see väga hea lugu,kuid nemad mixivad/nu**ivad asja lihsalt nii ära,et anna minna... Aga The Girl Next Door'i tahaks juba näha
|
|
|
Post by Ash on Nov 24, 2004 17:15:46 GMT 2
mingi roti hääl laulis seda väga kiiresti... ...ehk oli see Weird Al Yanckovitch (võimalikud kirjavead perekonnanimes : ?
|
|