|
Post by Nihkel on Jul 18, 2008 20:44:48 GMT 2
tere uued ja vanad kasutajad! pole teid siin ammu külastanud. noh, proovime nüüdsest tihemini. aga: kes selle foorumi haldaja on? teeksin ettepaneku kolida foorum ( ja kes teab - ehk ka kunagi tekkiv koduleht ) vähe soodmamasse keskkonda? just aadressi suhtes pean seda silmas. ilgelt tahaks siin käia ja teiega juttu puhuda, aga see aadress... no olgem ausad - kui kohe ei bookmark'i siis kauaks meelde ei jää ka. äkki õnnestuks kuidagi sebida ennast *.pri.ee süsteemi? või mis veel edevam - olen nõus selle eest ka igakuist väikest taksi tasuma - *.ee aadressile? sinna saaks muhedasti panna nii kodulehe kui ka foorumi. ja mis kõige tähtsam: 1.lihtsam oleks 2. queen.ee näikse olevat vaba ise küll juriidilist ( ilmselt vajalikku keha ) ei oma. veel: samas leidis preili ajakirjanik selle siin üles. siiski - ehk tasuks? tervised, Mihkel
|
|
|
Post by Pelle on Jul 18, 2008 21:53:01 GMT 2
Tere Mihkel. Meeldejäävam aadress on meil jutuks olnud juba algusest saadik (2004). queen.ee või misiganes aadress oleks muidugi bro. Uut foorumit ma katsetasin ka juba paar aastat tagasi. Tegin sellise näitena: www.zone.ee/eqf/foorum.jpgÜldiselt jah selle igakuise serveri vms maksu kogumine klubi liikmetelt on meil ainult plaaniks jäänud. Eks see ole meie kõigi süü, et me asja tõsisemalt pole võtnud. Foorumi tegi Ash (admin, ühtlasi ka klubi president), keda olen püüdnud paaril korral siia tagasi meelitada, aga tulutult. Hetkel vean siis asja mina, kuid mul pole ka päris kõiki õigusi. Aga hakkame siin teemas siis sellel teemal arutama. Oleks juba aeg. Enne Riia kontserti võiks meil ju pmtlt mingi lehekülg püsti olla. Saaksime teistele fännidele asja promoda jne.
|
|
|
Post by Pelle on Jul 19, 2008 22:44:00 GMT 2
Egas midagi hakkame rääkima hindadest jms. .EE aadressi kuumaksed on kas 99, 199 või 349 EEKi olenevalt siis pakutavatest teenustest. Hinnakiri ise on siin: data.zone.ee/virtuaalserver/hinnakiriEt saada omale .EE (näiteks queen.ee) aadressi peab see aadress olema registreeritud mingi firma vms nimele. Eraisikud EE'd ei saa. Eraisikutel on kas pri.ee või planet.ee, mis on halvem variant minu arvates. Sellepärast me tahtsimegi päris alguses teha EQF'st mittetulundusühingut, millel oleks aadress ja muu juriidiline jura. Kes võtab selle oma õlule? Kellel on aega, oskusi, tahtmist? Teine teema on muidugi see, mida queen.ee leht täpsemalt sisaldama hakkab. Foorum muidugi, aga võiks ka midagi enamat, midagi sellist nagu see zone katsetus oli. Oleksin seal muidugi heameelega admin, aga päris üksi on väga nadi teha. Et siis üks variant, mida mina näeksin oleks võtta üks olemasolev firma ja selle abil regada queen.ee Mul oleks pmtlt ka võtta üks selline, aga ei hakka tormama. Suuremat sorti vastukaja oleks vaja enne.
|
|
|
Post by miniest on Jul 21, 2008 15:05:01 GMT 2
Äkki teeks www.EQF.com addressi nagu tegi www.miniklubi.comhea lühike ja meelde jääv. Muidugi queen.ee oleks hea, aga ma ei tahaks MTÜ teha seal peab olema minimum 2 inimest (vist, pole enam meeles.) aga on ka selline varjant, et leijad ühe söbra, tuttava, isa vöi kellegi keda tead kes omab firmat ja kes ei soovi endale kodulehte teha, siis vöib ju tema nimile vötta selle www.queen.ee.
|
|
|
Post by Pelle on Jul 21, 2008 15:16:50 GMT 2
Seda ma muidu täpselt rääkisingi Kui kellelgi on tuttava, sõbra firma, millel pole neti aadressi kunagi vaja teha, siis võtaksime sujuvalt selle omale. Mul pmtlt oleks võtta korteriühistu, mis on registreeritud ja kõik muud jutud, et ka sellega peaks asi läbi minema. Võib-olla on aga paremaid pakkumisi? EQF MTÜ tegemine jääks igatepidi mängust välja. Mulle meeldiks muidu queen.ee rohkem, aga see üks arvamus. Teised
|
|
|
Post by Chahna on Jul 21, 2008 15:26:43 GMT 2
Juriidilises juras võhik , aga .EE lõpuga domeenidel aastamaks puudub, seega tuleb odavam.
|
|
|
Post by Pelle on Jul 21, 2008 15:29:04 GMT 2
Juriidilises juras võhik , aga .EE lõpuga domeenidel aastamaks puudub, seega tuleb odavam. Aastamaks? Need on kuumaksed: data.zone.ee/virtuaalserver/hinnakiri99.- eest 3GB tegelikult käraks meile küll ja küll. Neid vidinaid, mis kallimal paketil on pole väga vaja. Oleks hea muidugi, aga saab ka ilma.
|
|
|
Post by Chahna on Jul 21, 2008 16:26:37 GMT 2
Juriidilises juras võhik , aga .EE lõpuga domeenidel aastamaks puudub, seega tuleb odavam. Aastamaks? Need on kuumaksed: data.zone.ee/virtuaalserver/hinnakiri99.- eest 3GB tegelikult käraks meile küll ja küll. Neid vidinaid, mis kallimal paketil on pole väga vaja. Oleks hea muidugi, aga saab ka ilma. Sellelt samalt leheküljelt, mille lingi andsid, Pelle, lugesin domeenide registreerimise hinnakirja: .EE Tähtajatu 0 EEK .EE lõpuga domeenidel aastamaks puudub, samas .COM .NET .ORG 1 aasta 199 EEK Hind sisaldab registreerimistasu. Sealt see aastamaks, minu eelmine kribamine oli mõeldud rohkem vastuseks EQF.COM ideele. Kuumakse 99.- on ok
|
|
|
Post by Nihkel on Jul 21, 2008 19:44:59 GMT 2
noh,
tere-tere kõik asjapulgad. esiteks, mõnedega teist olen ma isegi ühes laevakajutis ööbinud, teistega niisama linnas kokku saanud. aga sellest on palju aega mööda. enihuuu.
mõelge välja, kust saada juriidiline keha ja tehke .ee aadress. väikselt pole mõtet mõelda - kui võtame eesmärgiks .ee siis pri.ee jõuame kunagi ikka.
ja pakettidest. kärab kõige lihtsamini mingi 99.- pakett: ruumi ja törts meilaadresse ka juurde. ja kindlasti ei peaks see olema ainult foorum - ilgelt lahe oleks, kui oleks tegelikult ikkagi päris kodulehekülg, aga et foorum on ka juures. zehr uber!
ehk siis: mõelda suurelt mõelda võimsalt mõelda juridilise keha peale ( kasvõi korteriühistu ) koguda entusiaste jne.
ise olen nõus esimesed kolm kuud .ee 99.- paketti kohe välja tegema. ma arvan, et järgmised kolm kuud peedib näiteks kasutaja mariuselt välja.
mõelge.
nõuga ja jõudupidi olen ikka abiks.
tervised,
Mihkel
|
|
|
Post by Pelle on Jul 21, 2008 19:57:01 GMT 2
Väga positiivne! Ma tean, et ka Marius tegeleb veebidega, et tema oskustest oleks kindlasti kasu. Vaatan, kas saan msn's kätte. Ootame ka teistelt arvamusi ja siis polekski muud kui regaks queen.ee ära.
|
|
|
Post by Blue Rock on Jul 21, 2008 21:54:49 GMT 2
Meeldiv, et keegi on viitsinud selle teema jälle üles kruttida.
Mõte sellest - et on kodulühekülg, kuhu on kogutud ajakohaste uudiste lisaks üldist taustainfot ja muud taolist huvitavat, ning millele oleks lisatud foorum, kus saab lobiseda/emotsioone jagada/südant puistata/mida iganes - tundub igatpidi meeltmööda.
Kunagiselt koduleheküljelt saaks kerge vaevaga üpris palju infot copy`da uuele saidile, eeldades et see kusagil veel alles on...
Isiklikult oleksin nõus:
- konsulteerima koduka tegemisel - andma nõu juriidiliselt (nii palju, kui oskan) - välja pakkuma ideid kujunduse suhtes - jagama admimistreerimisvastutust - järgmise kolme kuu maksu letti laduma (sedasi oleks koduka tulevik garanteritud juba 6-9 kuuks, olenevalt mariusest)
...ja nii aadressina queen.ee on, mõistagi, perfektne.
|
|
|
Post by Pelle on Jul 21, 2008 22:17:31 GMT 2
Now we're talking! EQF zone koduleht on mul kenasti alles. Isegi see kõige esimene, kes mäletab, mis hotis oli. Olen nad lihtsalt netist ära võtnud. zone's just väga palju asju polnud, aga siiski olid mõned eestikeelsed biograafiad, mida saab edukalt uues kasutada. html versiooni võiks üle kolida php peale, aga seda ma ei oska, veel. Olekski hea harjutada. progejad andke endast märku. phpBB foorum pole samas mingi teadus, sellega saaksin hakkama. see näide peaks mul ka alles olema. Siit ka võib-olla esimene ülesanne mõelda foorumi alateemad üksipulgi läbi. Uudised Queen Live Freddie Brian Roger John EQF Vaba teema (mis oleks isegi parem mitmeks eraldi teha nagu filmid, teised bändid jne) Foorum ...
|
|
|
Post by mariusx on Jul 22, 2008 11:31:59 GMT 2
ma pole nii ammu seda foorumit kasutanud, et õrna aimugi pole, mis mu kasutaja oli igaljuhul, muidugi, kui oleks kellelgi "keha" pakkuda, peaks queen.ee ära võtma (ega see igavesti vaba ei pruugi püsida). www.netpoint.ee majutab 49EEK eest kuus väga hästi, mul endal mitu domeeni seal, kettamahtu oluliselt rohkem kui zone'l ja probleeme pole. domeeni registreerimine imelihtne ja täiesti valutu. ehk elavdaks see veidi klubitegevust (millal viimane kokkusaamine oli üldse??)?!
|
|
|
Post by Pelle on Jul 22, 2008 12:16:43 GMT 2
Good news everyone regasin öösel zone's ära: Lugupeetud klient!
Meil on hea meel teatada, et valminud on virtuaalserver Teie domeenile www.queen.ee Ma uurisin natukene ka netpoint'i. See oligi huvitav, et seal on 49.- ja rohkem kettamahtu. pmtlt saaksin zone lepingu üles öelda (arvet veel pole tulnud) ja sinna minna, aga kas on mõtet? marius su kasutaja ongi marius. teine asi kas parooli mäletad.
|
|
|
Post by Nihkel on Jul 23, 2008 10:44:23 GMT 2
kui saab odavamalt ja rohkem, siis kolida. jumala eest.
|
|