|
Post by Pelle on Aug 9, 2005 19:17:31 GMT 2
Hmm, rohkem emotsioone polegi? Detailid? Pildid kus on pildid
|
|
|
Post by marius on Aug 15, 2005 10:43:51 GMT 2
eino mõni emotsioon ikka on... kuna queeni lugusid tuli mitte just kõige tihedamini, siis vahepeal oli äärmiselt vinge meelelahutus õhtujook "blond trummar". hommikul oodatud trummimänguoskuse asemel tuli aga kahjuks hoopis pohmaks. pettumus missugune :S aga tegelt oli klubiürituse kohta isegi mitteklubiinimesel (minul) mitte väga igav sääl olla. samas isiklikult ootaksin (oleksin oodanud) queeni-pidu kuskil mujal kui klubis...
|
|
|
Post by TheQueen on Aug 15, 2005 12:44:36 GMT 2
Järgmise ürituse teeme siis mujal kui klubis
|
|
|
Post by zypzyke on Aug 24, 2005 14:52:41 GMT 2
seda et... varsti on tulemas ju veel üks sünnipäev ja mulle tuli mõte; võib-olla on seda nüüd veidi raske realiseerida, sest aega on vähe, aga selle võiks võtta siis aastaplaani näiteks (et nagu juubeliks või nii) Freddie oli ju oma eluajal tuntud VÄGA ekstravagantsete sünnipäevapidude poolest... ja siit idee- paistab, et meil liikmeid on ju... võiks kah midagi sellist hullu korraldada või mis? päikest
|
|
|
Post by Blue Rock on Aug 24, 2005 20:34:06 GMT 2
Järgmise aasta sügisel on see hetk, kui Freddie oleks saanud 60. Raske ettekujutada milline ta olla võinuks 15 aastat hiljem, kuid usun, et sellest tuleb unustamatu pidu. Midagi sellist, mida Freddie ise armastas ja oleks tahtnud...
|
|
|
Post by Pelle on Aug 28, 2005 19:46:24 GMT 2
Nüüd on aeg FUN unustada ja keskenduda koolile. Soovin kõigile veel koolipinki nühkivatele fännidele head (tulevat) 1. septembrit! ;D Töölkäijad (ühte ma tean siit ) olge sama mõnusad nagu alati
|
|
|
Post by luize on Aug 29, 2005 16:21:47 GMT 2
Nüüd on aeg FUN unustada ja keskenduda koolile. Soovin kõigile veel koolipinki nühkivatele fännidele head (tulevat) 1. septembrit! ;D Töölkäijad (ühte ma tean siit ) olge sama mõnusad nagu alati aitäh pelle ka vanainimest meeles pidamast... aga miks sa peomeeleolu ei taha ülal hoida? kool on ju tore asi küll, aga inime ei saa ainult koolitarkusest ära elada. vahepeal peab hängima ka. muidu saavad teist kõigist minusugused, kes pole veel ühelegi klubi üritusele jõudnud . aga mis freddie sünnipäeva puutub, siis olen ammu mõelnud, et miski stiilikas peaks olema. siukest glamuuri ei saa me küll kahjuks endale lubada, aga vähemalt mütsipidu või siis must-valge oleks ju täiesti teostatav. ja see pole mitte affimine, kui keegi peaks pahaks panema. täiesti tavaline staari järele tegemine
|
|
|
Post by zypzyke on Aug 30, 2005 7:58:09 GMT 2
ja mitte ainult staari järele tegemine, vaid ka Freddiele austuse avaldamine... ja noh... mõned pudelid ðampanjat jaksame ju ikka osta väheke glamuuri ja siis see, et... järsku võiks midagi lõunaosariikides kah korraldada? või mis aga hääd algavat kooli/tööd jne edasi... ja lõbutsemist kah, sest muidu hakkab kurb ja koolis/tööl pole enam lõbus käia mina lähen nüüd kah tartu poole, et kooli alustada... päikest!
|
|
|
Post by Pelle on Aug 30, 2005 16:11:52 GMT 2
Ma oleks kahe käega selle poolt, et järgmine pidu Tartus toimuks. Nati kallis sõit on, aga peab tegema kuu alguses siis kui kõigil raha on
|
|
|
Post by TheQueen on Aug 30, 2005 16:45:49 GMT 2
suvel oleks ma ükskõik mis ajalö tartu tulnud. GA anüüd kui kool aelgab - nii lihtsalt mind enam tartu ei saa :/
|
|
|
Post by luize on Sept 1, 2005 7:58:24 GMT 2
seekord siis koolipidu. PALJU ÕNNE KULLAKESED, KOOLIMINEJAD, ESIMESE SEPTEMBRI PUHUL! ;D loodan, et olete täna kõik kenasti rivis, astrid peos.
ja sööge torti.
|
|
|
Post by TheQueen on Sept 1, 2005 15:55:14 GMT 2
Sai jah uute klassikaaslastega tutvutud ja aktusel lauldud Mina tänan.
|
|
|
Post by TheQueen on Sept 2, 2005 19:49:07 GMT 2
noo, mis siis saab Freddie sünnipäevaga?
|
|
|
Post by Ash on Sept 2, 2005 20:37:49 GMT 2
hmm hmm tartu poole hoidjatele mul kahjuks häid uudiseid pakkuda taaskord pole. selle aastanumbri sees ehk tuleb, aga mitte veel. aga neile, kes tallinnas, või kes siiakanti satuvad, nendega kindlasti kohtume ja tõstame klaasikese. kas siis esmaspäeval kohe, või tuleva nädala lõpus? kuidas soovite. kõike paremat ka minupoolt nö uue aasta alguse puhul ja pidagem kõik vastu võiduka lõpuni! ja Pelle.....andesta,et vastus viibnud on, aga põhjus miks meie glamuuri-kostüümidisko Angelis jäi ilma pildireportaazhita, on see, et nö tavainimesed ei ole lubatud kaamerat kasutama. trahv on kergelt 100 000.- ja eraldi fotograafi ei hakanud ma tellima ka. küll jõuab veel minupoolest võime kamba kokku ajada, kenasti riidesse panna ja endajaoks ise oma fotoshuudi korraldada. Angelivälise ja Queeniteemalise.
|
|
|
Post by xdeal on Sept 3, 2005 0:04:54 GMT 2
Angelivälise ja Queeni-teemalise peo korraldamiseks tahaksin paar käppa üles tõsta :-) Siiski esmaspäevade vastu niukest ängi ei tunne, mis Freddy sünnipäeva tähistamist ei vääriks, mistõttu nö unplugged variandina on sampaklaaside tõstmine suisa poolkohustuslik, tore muidugi mingis kindlas kohas, kas on mitteametlikke variante pakkuda, vormistamata seda ametlikuks ürituseks? No ntx jooks seda klaasikest lissalt pubis... jätaks vuntse raseerimata:-)
|
|