|
Post by Pelle on Dec 23, 2006 0:56:49 GMT 2
|
|
|
Post by raul on Dec 26, 2006 18:57:56 GMT 2
See on tõesti rõõmustav . Loodame, et May soov täitub ka. Kusjuures mina olen juba ammu mõelnud selle üle, et kui tehtaks Queenist film, kes siis mängiks Mercuryt. Ja ka mina olen sellisel arvamusel, et Depp oleks parim valik. Muide mul oli aastaid tagasi selline juhtum, et vaatasin eemalt telelehte ja nägin, et Freddie pilt (nagu oleks 70-ndate esimesel poolel tehtud). Mõtlesin kohe, et mingi saade Queenist tulemas. Kuid siis vaatasin lehte lähemalt ja tuli välja, et pildil oli hoopis Johnny Depp. Järgmine aasta siis võibolla kaks huvitavat asja tulemas: album ja film . On, mida oodata!
|
|
|
Post by Pelle on Dec 27, 2006 19:09:58 GMT 2
Kui see film valmis saab, siis üritan esimesel võimalusel kohe kinno vaatama minna. Mingile eellinastusel arvatavasti juba. Ja pärast seda veel 3x, sest film tuleb ju hea
|
|
|
Post by polo on Jan 4, 2007 2:58:52 GMT 2
vat see on hää uudis
|
|
|
Post by raul on Jan 4, 2007 13:55:25 GMT 2
Kui Depp ikka hakkab osa mängima ja kui arvestada, et Brian ja Roger on ise ka filmi tegemise juures, siis võib täiesti kindlalt väita, et sellest projektist tuleb midagi väga väga head . Ja siis kindlasti peaks filmi vähemalt 5 korda kinos vaatama
|
|
|
Post by Chahna on Jan 6, 2007 0:51:26 GMT 2
Ma loodan, et mul avaneb varsti võimalus seda filmi vaadata, st, loodan et Depp on nõus filmis osalema ning film saaks varsti valmis. Kuigi kaua tehtud kaunikene võib ka olla... aga mitte nii kaua, et enam oodata ei jõuaks.
|
|
|
Post by Emiilie on Mar 20, 2007 17:59:28 GMT 2
Tere! Kas keegi teab kunas Freddie Mercuryst film tehakse? Ma olen otsinud, aga ei leia selle kohta informatsiooni.
|
|
|
Post by raul on Mar 21, 2007 17:51:46 GMT 2
Hetkeseisuga pole näitlejaidki välja valitud ja Depp ju pole ka veel kinnitanud oma osalust. Ise pakuks, et film võib kõige varem linastuda järgmise aasta (2008) lõpus.
|
|
|
Post by miniest on Apr 2, 2007 12:55:06 GMT 2
No tore siis.
|
|
|
Post by Chahna on May 4, 2007 17:33:41 GMT 2
Nüüd on juba uus nimi Mercury rolli väljapakutud. Kas Boratist saab Freddie Mercury?Triin Tael 04.05.2007 12:57 SL Õhtuleht "Borati" täht Sacha Baron Cohen on favoriit Freddie Mercury eluloofilmi nimiosasse. The Suni andmeil kaalusid produtsendid eesotsas Robert De Niroga Queeni legendaarse solisti rolli esmalt Johnny Deppi, kuid siis köitis nende tähelepanu kasahhi libaajakirjaniku Boratina maailmakuulsaks saanud Sacha Baron Cohen.
|
|
|
Post by Emiilie on May 6, 2007 18:09:46 GMT 2
Ma vaatasin www.delfi.ee-st seda uudist ja see on minu jaoks väga suur ðokk. Ma ei taha, et tema mängiks Freddie Mercuryt, sest kunagi, kui ta juhtis Euroopa muusikaauhindade saadet, siis ta solvas Freddiet. Ta tundub esmamuljel sümpaatne mees, aga tema tegelased... Loodan väga, et seda ei juhtu.
|
|
|
Post by anne on May 7, 2007 21:29:22 GMT 2
Borat on liiga pikk, Freddie oli 176.cm pikk. Peaosas võiks mängida ikka väga hea näitleja, kes on mitmekülgne ja suudab erinevaid osi teha. Depp sobib ka minuarust paremini peaossa. Kui Tina Turnerist tehti eluloofilm, mängis peaosa Angela Bassett, kes sarnanes küll välimuselt, ent ta suutis asja hingega teha. Nägin Bassettit ka Viasat History dokfilmis Rosa Parks. Suurepärane! Aga Borat ei sobi mitte mingil juhul Freddiet kehastama!
|
|
|
Post by zypzyke on May 8, 2007 16:34:44 GMT 2
Briani kodukal on selline uudis...
…AND NO “BORAT” FOR FREDDIE
After last weeks rumor that “Borat” actor Sasha Baron Cohen would portray Queen lead singer Freddie Mercury in an upcoming bio-pic, MTV News confirmed that the reports are false. The actor’s publicist told MTV News that the rumor was “absolutely untrue” and it is "Pure hokum." Cohen’s next project is the film adaptation of the Broadway play, Sweeney Todd, in which he plays alongside Johnny Depp, who coincidently has long been considered a candidate to play Mercury.
Ses suhtes, et mina isiklikult eelistaks ka Deppi. Ausalt öeldes olen ma kogu aeg mõelnud, et kui Queenist/Freddiest film tehtaks, siis ainuke, kes asja välja veaks oleks Johnny.. samas...ega Cohenit ei tasu ka alahinnata. Kuigi mul on natuke ikka hea meel, et see kuulujutt nüüd ümber lükatud on
|
|
|
Post by raul on May 9, 2007 18:03:27 GMT 2
|
|
|
Post by anne on May 10, 2007 18:09:35 GMT 2
Ma väga loodan, et Freddie film saab ikka lähitulevikus valmis, siis tuleb igal juhul kinno sibada ja vaadata ning nautida. Ärgem kaotagem lootust!!! Uues Nädalas oli intervjuu telemees Vahur Kersnaga ja ühes rännusaates läheb ta koos oma meeskonnaga Zanzibarile ja kohtub Freddie tädiga!!! Sel ja järgmisel pühapäeval teda seal veel ei ole, ent Kersna saated on huvitavad ja vaadata tasub igal juhul. Nii et pange end valmis!!!
|
|