|
Post by Ash on Apr 18, 2004 14:25:55 GMT 2
kas keegi teist on veel rahvusvahelise fänniklubi liige?
|
|
|
Post by Pelle on Apr 18, 2004 16:36:02 GMT 2
Ma ei olegi, kas see oli tasuline vist... Aga kas tasuks end ka liikmeks registreerida? Mida head sealt saab?
|
|
|
Post by Ash on Apr 18, 2004 18:30:56 GMT 2
aastamaks oli viimati seal eesti kroonidesse ümberarvestatuna umbes 400 krooni aastas. esimese pakikesega saad omale musta plasitikaardi tunnistamaks sinu klubikuuluvust. ja neli korda aastas tuleb koju pisike ajakiri, kus on natuke pilte ja veidi juttu mida Queeni liikmed põnevat teevad.
|
|
|
Post by Pelle on Apr 18, 2004 18:57:17 GMT 2
Praegu pole seda raha nagu kuskilt välja võtta. Aga ash kas sa mulle neid ajakirju laenata ei saa Please
|
|
|
Post by Ash on Apr 18, 2004 19:17:53 GMT 2
|
|
|
Post by Pelle on Apr 18, 2004 19:34:03 GMT 2
Loeksin neid päris hea meelega. Samas ega nendega just kiire pole, aga kui kunagi kokku saame ja sul meeles seisab, siis võid mõne kaasa võtta. Luban, et hoian neid nagu isiklikku varandust
|
|
|
Post by luize on Apr 23, 2004 14:43:15 GMT 2
ei ole liige, aga kuulub ühte meililisti. mis ei maksa midagi ja kus saab niisama nalja kui palju. lisaks uvitavat inffi ka muude asjade kohta. võin soovitada.
|
|
|
Post by Ash on Apr 24, 2004 20:59:27 GMT 2
mis listiga on tegemist?
|
|
|
Post by luize on Apr 26, 2004 8:42:17 GMT 2
Ah et mis listiga tegemist? vaat siuksega: Queen_Fans Mailing Group. Here you can talk to each other, or the list as a whole, simply by writing to Queen_Fans <Queen_Fans@onelist.com> vot. seda rannib üks Sylvia nimeline tädi, kogu asi käibki vist kuidagi tema kodulehekülje kaudu või nii... teate, ma olen ju loll ja pole kõigesse viitsind süvenedagi ega ilmselt saa ka aru. Lisan siia leheküljed, kust ma ükskord kogemata selle surfates leidsin. INNUENDOES <http://homepages.enterprise.net/sylv/INDEX.HTM> `RAZ <http://homepages.enterprise.net/sylv/raz.HTM> oli sellest nüüd abi? kogu see krempel on yahoo kaudu, seega peab vist seal ka ennast registreerima. võinoh, ei pea, aga igasugust staffi pannakse üles, näiteks naljakat musa (mina panin fixi laulu kuninganna näiteks) ja selle kuulamiseks peab liige olema. igatahes, olen endale tõmmand mõned lood, võin uvilistega jagada.
|
|
|
Post by luize on May 4, 2004 3:49:46 GMT 2
varaomik. hmhh, praegalt vaatan, et need kirjad mis ma lehekülje pähe siia üles sättisin, et tööta ju üldse? vabandust. aga keegi ei räägi ka miskit, et oleks mingit jama või midagi.
|
|
|
Post by Pelle on May 4, 2004 12:12:27 GMT 2
Töötavad, ainult peab selle > märgi tagant ära võtma. Ma alles nüüd neid vaatasingi aga ei süvenenud eriti.
|
|
|
Post by Ash on May 4, 2004 15:14:38 GMT 2
täpselt nii..need > asjad tuleb tagant ainult ära võtta...mai taibanud enne sellekohast märget ka üles panna
|
|
|
Post by luize on Sept 23, 2004 11:42:30 GMT 2
hommik, sõberid. meilinglistist käis läbi selline uudis. ei oskagi suhtuda või arvata, panene lihtsalt siia üles. saate aru küll.<br> Not one to tell tales, but this does affect Queen Fans, so... I just talked to Jacky and it seems the Fan Club is doing really bad... she used words like "time left" and that sort of thing (I asked her, because I remember the thing that went on a couple of years ago - turmoil, man!)... Emm? What was that, about Innuendoes and Queen?... Hmmm... My thought was, soooo.... who's up for some soul-selling? OOPS!!!
kas kellelgi on veel miskit põhjapanevamat inffi? kes meil rahvusvahelised liikmed olidki
|
|
|
Post by Ash on Sept 23, 2004 16:14:05 GMT 2
No mina olen, ja ma pole ka juba kaua raha saatnud neile. viimati oli vist £16 tariifiks aastas, mis isenesest pole üldse palju, aga mai leidnud erilist vajadust iga aasta seda ära saata. probleemid on neil olnud tõesti juba aastaid, seoses just interneti väga laialdase kasutamisega, sest siit saavad ju kõik oma infonälja rahuldatud. 4 korda aastas ilmuv klubi ajakiri, mis kättejõudmise ajaks sisaldab juba aeguvat infot ei ole just suureks motivatsiooniks. samuti pildid, mida netist juba nagunii sadade kaupa leiab ei tõmba väga. kuid asi mis teeb asjad väärtuslikuks on bändi liikmed, kes vaheldumisi igasse numbrisse käsikirjas kirjakese kirjutavad!
|
|
|
Post by siloex on Feb 17, 2005 11:52:09 GMT 2
ise olen registeerinud queenonline.com lehel iga natukese ajatagant saadetakse e-mail mulle mis teoksil või mis shopis müügile tulnud.
|
|