|
Post by Pelle on Jun 13, 2007 22:43:41 GMT 2
Sai just räägitud uue kasutaja redspecial'ga, kes on omale põhimõtteliselt kogu Brian May kitarrivarustuse hankinud ja oleks huvitatud kaverbändi tegemisest. See teema on seal: eqf.proboards30.com/index.cgi?board=ksimused&action=display&thread=1178444365Meil käis mõte, et võiks teha ühe väikse Queeni teemalise kokkusaamise, et nt. vaadata mingit dvd'd. Ja samal ajal võiks redspecial oma pilli mõnedele huvilistele näidata või isegi natukene mängida. Tean et siit foorumist veel marius ja raul0 oleks asjast huvitatud. Ettepanek siis teha väike kokkusaamine, ajaks võiks olla pärast jaanipäeva, juuli algus või nii. Kohta veel ei tea ka, selles osas ka ettepanekud oodatud. Tallinnas vast siiski... Idee on ette antud nüüd siis vaja veidi arutada ja mõelda.
|
|
|
Post by Chahna on Jun 15, 2007 20:56:49 GMT 2
Lahe! Ma nii väga tahaksin sellest väikesest Queeni teemalisest kokkusaamisest osa võtta! Ja redspecial'i mängimist oma pillil kuulata. Aga mul on juuni lõpus - juuli alguses kooli sisseastumiskatsed. Kuna olen võrulane, siis Tallinn on minu jaoks väga tundmatu paik nii, et ma vist eksiksin linnas kergesti ära... päris kindlasti tglt. Palun arutage seda teemat edasi, ma oleks ka huvitatud.
|
|
|
Post by Pelle on Jun 25, 2007 22:54:01 GMT 2
Et siis kuupäev, koht, tulijad?
|
|
|
Post by raul on Jun 26, 2007 21:32:09 GMT 2
Mina oleksin muidugi tulija. Mulle sobiks väga hästi näiteks reede õhtu.
|
|
|
Post by TheQueen on Jun 26, 2007 23:08:27 GMT 2
Mina tulen! Mul vaja töögraafik kätte saada siis saan täpsemalt öelda ka saan või mitte
|
|
|
Post by anne on Sept 15, 2007 19:54:49 GMT 2
Aga kuidas oleks taaskohtumisega 24.novembril, seega Freddie 16. surma- aastapäeval? Mis te arvate?
|
|
|
Post by Chahna on Sept 16, 2007 12:31:41 GMT 2
Hea idee, arvan, et oleksin tulija. (:
|
|
|
Post by Pelle on Oct 3, 2007 22:26:29 GMT 2
24. november oleks mõeldav kuupäev. Laupäev. Hetkel muidugi ei tea, kas muid toimetusi sellele päevale ei lange.
|
|
|
Post by Pelle on Oct 6, 2007 19:45:19 GMT 2
Tekkis idee ja idee see hetkel ongi. 2004 a. kui tuli Queen On Fire at the Bowl DVD, siis vaatasime seda esimestena kõik koos suurelt ekraanilt TTÜ Sütiste majas. Organiseerijad polnud päris meie, kuid siin foorumis tegid nad ka reklaami. Et varsti ilmuva Queen Rock Montreal puhul võiks sama asja teha. Ma üritan ehk nendega kontakti võtta. Või otsin teadmata kadunud Maarja üles ja vaatan, mis ta arvab. Arvan, et oleksite kindlasti sellisest üritusest huvitatud?
|
|
|
Post by raul on Oct 6, 2007 22:02:08 GMT 2
See oleks väärt üritus, Pelle! Loomulikult oleks huvitatud. Pole kunagi Queeni kontserti niimoodi suurelt ekraanilt vaadanud.
|
|
|
Post by Chahna on Oct 7, 2007 13:54:02 GMT 2
Mina ka olen huvitatud, aga ma ei tea, kas ma tulla saaksin, tahaks küll, väga.
|
|
|
Post by Pelle on Oct 7, 2007 14:26:20 GMT 2
Peamine probleem on kus teha. Kas üürida mingi kinosaali moodi asi või...kõigile pakkumistele roheline tuli. Aga loomulikult mõistuse piires rahaliselt. Et ega üritus ise ennast ei korralda. Me peame ise härjal sarvist haarama.
|
|
|
Post by anne on Oct 7, 2007 19:25:35 GMT 2
See oleks küll megalahe Queeni suurelt ekraanilt näha ja üldse kokku saada, et omavahel tuttavaks saada ja üldse suhelda. Ma arvan, et mingi summa ikka leiab, sest tõenäoliselt tuleb rendi eest maksta ka.
|
|