|
Post by zypzyke on Aug 17, 2007 10:33:54 GMT 2
Ma olen üsna igapäevane Guardiani muusikaosa lugeja. Eile siis ilmus Joe Queenani sulest pikk artikkel, mis justkui peaks analüüsima We Will Rock You'd, aga päriselt jõuab sinnani alles viimases lõigus. Ühesõnaga, ma ei teagi, mida sellest arvata. Queenani tausta teades võib ju arvata, et tüüp iroonitseb julmalt. Samas ei mõika ma, miks ta on toonud kõrvale kõik need progerokibändide näited.. tõsi, progerokk polnud kõige populaarsem þanr omas ajas.. aga for god's sake, mis on Queenil nende bändidega tegemist peale selle, et nad roughly ühel ajal tegutsema hakkasid ja juhtumisi ka ühest riigist pärit on? Ainult, et mida ma olen briti ajakirjanduses tähele pannud- miskipärast ei raatsi nad kunagi Freddie nime õigesti kirjutada.. music.guardian.co.uk/vinylword/story/0,,2150334,00.htm Kellelgi veel on mingeid huvitavaid artikleid silma jäänud?
|
|
|
Post by miniest on Jan 10, 2008 3:31:01 GMT 2
wiimases Guitar Playeris on juttu Brian May-st ja tema kitarrsit. Ajakirja hind Tartu Löunakeskuses oli 115 Krooni.. Kahjuks pole veel saanud seda artiklit lugeda ajapuudusel.
Muidugi on mul veel ajakirju, kus neist juttu on tehtud, kunagi kui nad köik ülesse leijan teen kaantest pildid ära.
|
|
|
Post by Pelle on Jan 10, 2008 3:54:10 GMT 2
Jaanuari omas? Tekkis kerge huvi, eriti kui ta midagi uut seal räägib.
|
|
|
Post by zypzyke on Jan 10, 2008 23:16:47 GMT 2
Mitte kyll Queeniga seotud..aga Pelle, ma m2letan, et sa olid suht suur Radioheadi austaja vist.. Sellekuise Mojo kaanepoisteks on justnimelt nemad. Ma ei tea, kunas ta Eestis myygile tuleb.. nad tavaliselt venitavad sellega ikka jube kaua.
|
|
|
Post by Pelle on Jan 11, 2008 0:02:39 GMT 2
Kas just suur fänn, aga viimast plaati olen ikka kuulanud nii mõnedki korrad. Mojo ostsin kunagi siis, kui oli Queen special. Eriti muudel põhjustel ei ostaks.
|
|
|
Post by Pelle on Feb 11, 2008 17:43:29 GMT 2
BM Interview - Q Magazine
Q Magazine – March 2008 – Out Now 50 Years Of Great British Music
The 70’s – Queen Page 54-57 Brian talks about astrophysics, Freddie’s ‘towering vocal talent’, punk rock, the rock n’ roll lifestyle, Queen’s legacy and missing Freddie.
“I miss his wickedness, that glint in his eye, his sense of humour.”
Take 5 Brian May’s essential 70’s Queen 1. Seven Seas Of Rhye – “Everything had to explode” 2. Killer Queen – “Perfect pop record” 3. Bohemian Rhapsody – “The band’s signature tune.” 4. The Millionaire Waltz – “Our greatest music excess” 5. We Will Rock You – “Our ‘three ages of man’ anthem”
Albums Of The 70’s Page 58 A Night At The Opera – Queen (EMI,1975) Their forthalbum crystallised Queen’s constituent parts – camp, bombast, Vaudeville, mock opera – and sealed their breakthrough onto the international stage. It was home to their signature song, Freddie Mercury’s Bohemian Rhapsody, but here too were sweet love songs (You’re My Best Friend, Love Of My Life), biting rock (Death On Two Legs) and much more besides, all mixed into a thingytail as daringly outrageous as it was entertaining.
Hail from: London, via Zanzibar. Most British Moment: Seaside Rendezvous, where Freddie Mercury mines the great Britsh music-hall tradition. See Also: Mott The Hoople – The Hoople (Columbia 1974)
|
|