|
Post by Pelle on Apr 24, 2004 15:45:41 GMT 2
Kel on viitsimist, siis uurige kaverbändi Miracle kohta www.miracle-online.nl/index.phpAnnan kannatamatutele ka nende lugude näidiste aadressi www.miracle-online.nl/bandinfo/downloads.php sealt saab siis nende kaverlugusid tõmmata. Ja andke siis vastukaja, mis te sellest bändist arvate. Muidugi jäävad nad Queen'ile alla, aga positiivne ikkagi, et selline asi tehti. Nad on püüdnud lood üpris täpselt järgi mängida. Selle eest neile juba kiitus, sest minu arust on nad pidanud ainult kuulmise järgi Queen'i lugusid mängima, sest vaevalt et Queen neile oma noote on andnud...
|
|
|
Post by Pelle on May 2, 2004 20:52:14 GMT 2
Teate mis, minuga võttis kontakti Miracle! Nad tahtsid teada, mida ma nende kohta siin kirjutasin, ma siis tõlkisin ära selle ja saatsin neile. Ma olen tegija
|
|
|
Post by Prince on May 3, 2004 6:48:13 GMT 2
mis kirjutasid siis, tahaks ka näha
|
|
|
Post by Pelle on May 3, 2004 12:16:12 GMT 2
No ma panin selle teksti inglise keelde, mida oli üpriski raske teha ja siis kirjutas ta veel vastu ka veel pikema kirja, nii et võib öelda, et leidsin omale kirjasõbra Hollandist , kusjuures u. 37 a. meeskirjasõbra Ma ei hakka neid kirju avaldama, mingi privaatsus peab ikka olema, sest äkki tema ei taha Kuigi jah ta räägib väga huvitavatest asjadest, kuidas nad muusikat teevad jne. Ei tea kaua ta üldse minusugusega kirjutada viitsib, tal nii kiire ka ju
|
|
|
Post by Ash on May 3, 2004 16:46:23 GMT 2
awww...see on nii lahe. Hollondi fännid on üldse lahedad. küsi talt ka näiteks kuidas nende fänniklubi edeneb ja mida nad teevad....
|
|
|
Post by Pelle on May 3, 2004 17:17:08 GMT 2
Jah, võib küll küsida, kes keelab.
|
|
|
Post by Pelle on May 10, 2004 11:59:26 GMT 2
Enam pole vastanud mulle Või äkki ei jõudnud kiri kohale
|
|
|
Post by Ash on Jun 11, 2004 8:35:51 GMT 2
hmmm...siiis tuleb ikka oma ideedega vapralt edasi minna.
|
|
|
Post by Prince on Sept 8, 2004 18:11:42 GMT 2
ma tõmbasin kazaaga Queeni stuffe, ja sain ühe 13 pikkuse vergi, kus mingi band(??) mängib Nende luQsiid bändi v qrupi nimi on "Extreme"
(any inf)
|
|
|
Post by Luize on Sept 9, 2004 9:53:35 GMT 2
jajah, ma sain ühe friigi käest ka, ilmselt sellesama popurrii, algab mustaf*ga ja lõpeb ma ei tea millega ei mäleta enam, ühesõnaga. miski live-esitlus kuskil kontserdil. üritasin saata pellele ülesse panemiseks, aga minu meilivärk hakkas tagant üles loopima selle peale. ja ei õnnestundki. nüüd olen vist välja visand, aga tõmmasin plaadile ümber. pluss veel miskeid krõbisevaid laule freddie ja queeni esitluses. extreme ei ole vist spetsiaal-bänd queeni mängimiseks, olen nagu kuulnud, et nad miskit muudki teevad. või tegid vähemalt.
|
|
|
Post by Ash on Sept 13, 2004 18:33:38 GMT 2
is it any good?
|
|
|
Post by Mustafa on Sept 15, 2004 21:19:57 GMT 2
Ma siiski kuulasin 2 lugu Miracle'i esituses ära. Teo Torriate ning '39. Teo Torriate isegi avaldas mulle muljet, klaverimäng polnd suurem asi, aga hääl oli sellel mehel sarnane. Ei tea, kes '39 laulis, aga see ei olnd üldse hea IMO. Kitarrimäng ei olnd ka eriti Queeni vääriline.
|
|
|
Post by TheQueen on Nov 21, 2004 22:48:56 GMT 2
MUl kuidagi see teema kahe silma vahele jäänud Aga ma kuulasin ka paar lugu neilt, ja päris huvitav. Mulle täitsa meeldib.
|
|
|
Post by Silver Salmon on Feb 12, 2008 1:07:15 GMT 2
ma tõmbasin kazaaga Queeni stuffe, ja sain ühe 13 pikkuse vergi, kus mingi band(??) mängib Nende luQsiid bändi v qrupi nimi on "Extreme" (any inf) QUEEN MEDLEY.... FROM THE FREDDIE MERCURY TRIBUTE ALBUM AS PERFORMED BY EXTREME
|
|
|
Post by miniest on Feb 12, 2008 1:19:51 GMT 2
Ma sain ikka kövasti näerda, kui ma kuulsin Hollandlaste esitusest Queeni lugusid.
|
|