|
Post by Ash on Oct 24, 2005 20:05:09 GMT 2
neid ei pea selleks tartusse viima;)
|
|
|
Post by zypzyke on Oct 25, 2005 15:55:00 GMT 2
Nii. Kes siis soovivad teejuhti? Kuna luize mainis, et üritus algab kell 21.00, siis võiks kohtuda kuskil poole ajal (või isegi varem?)raekojaplatsil purskkaevu juures (seda kohta peaksid tallinlased teadma ) Aga andke teada, kes tahavad siis mind appi...(millega ja millal tulete?) rongiga on see värk, et see jõuab 19.06 tartusse... aga linna peal võib kah ringi vaadata...meie uut templit uurida (ehk siis kaubamaja...) helistada võite ka 56238975... Maarja päikest!
|
|
|
Post by maaris on Oct 26, 2005 8:54:45 GMT 2
mina sooviks küll su hõlma alla... arvan et tulen millalgil päeval juba Tartu. aga kokku võiks saada siis ju tõesti poolest või veidi minu poolest kaheksastki.. kuidas sulle endale paremini sobib anna siis teada ja ma võtan su numbri ka siis saan sulle helistada kui miskit muutub või niisama tahan su häält kuulda
|
|
|
Post by TheQueen on Oct 26, 2005 11:39:57 GMT 2
Mina olen poolt - pool 9 purskaevu juures
|
|
|
Post by zypzyke on Oct 26, 2005 13:22:08 GMT 2
okei... kõik, kes tulevad minuga, pool üheksa purskkaevu juures siis ära tunnete mu leekivoranžide juuste järgi
|
|
|
Post by luize on Oct 26, 2005 16:00:48 GMT 2
okei... kõik, kes tulevad minuga, pool üheksa purskkaevu juures siis ära tunnete mu leekivoranžide juuste järgi tuleb neiu, juustega! aga kui keegi tahab mulle helistada siis minu tel on 50 15 484 luize, kah juustuga
|
|
|
Post by luize on Oct 26, 2005 16:25:12 GMT 2
tahtsin veel seda öelda, et muzooni valimine on neetult raske töö! täitsa ausalt kohe. et kõik kohaletulnud ikka rahule jääks kenasti ja niimoodi, ma proovisin näpata mõne loo igalt albumilt. ja näpuga videosid kah. kontserditega on vast nii, et oiame need nö finaaliks, et kui on suurem sumin juba läbi, siis kes tahab, ajab jutumulli ja kes tahab, vaatab filmirulli. võimis. igatahes, katsuge olla leebed hindamaks minu panust õhtu muusikavalikusse.
luize, teel parukaproovi
|
|
|
Post by zypzyke on Oct 26, 2005 18:53:45 GMT 2
luizeke..Kõik, mis on Queen, on ülikõva! Maarja...ootab kannatamatult homset...
|
|
|
Post by Pelle on Oct 26, 2005 20:36:10 GMT 2
Ma ei jõua siiski 1001 korda vabandust. Endalgi kahju, sest jään paljust ilma
|
|
|
Post by luize on Oct 28, 2005 5:50:21 GMT 2
KALLIKESED, MUL ON TEIE ÜLE HEA MEEL! Tänud kõigile, kes tulid ja selle õhtu meeldejäävaks muutsid. Päris nii kõik ei läind, nagu pidi minema, aga loodan et need nüansid ununevad. Ja tallinlased, kes öösel tagasi sõitsid, kas jõudsite ikka kenasti koju? öelge jaa, siis on mul ka süda rahul. ahjaa. järgmine kord võiks ikkagi olla rohkem glamuuri...
|
|
|
Post by zypzyke on Oct 28, 2005 11:48:06 GMT 2
ja mina tahan luize't tänada veelkord ülitoreda ürituse eest. ja kõiki teid, kes te kohale ilmusite, tore oli näha lõpuks päikest! ;D (mu tuju on nüüd pikka aega veel väga-väga-väga hea)
|
|
|
Post by TheQueen on Oct 28, 2005 16:51:52 GMT 2
Üritus oli väga suurepärane! Suur kummardus luize ees
|
|
|
Post by Liizu on Oct 30, 2005 19:17:49 GMT 2
Ja tallinlased, kes öösel tagasi sõitsid, kas jõudsite ikka kenasti koju? öelge jaa, siis on mul ka süda rahul. Põltsamaale sõitjad jõudsid küll ilusasti kohale Ja üritus oli väga vahva!! Suur tänu korraldajaile
|
|
|
Post by Pelle on Nov 3, 2005 1:39:32 GMT 2
Nonii, kas keegi peost pilte tegi... Saaks lehele üles panna ja oleks endalgi hea vaadata, mis möll käis.
|
|
|
Post by luize on Nov 3, 2005 9:15:45 GMT 2
Nonii, kas keegi peost pilte tegi... Saaks lehele üles panna ja oleks endalgi hea vaadata, mis möll käis. njah, mina mõne pildi tegin ikka. tahtsin tegelt rohkem teha, aga lapsed, sindrid olid salaja klõpsind õudseid mõttetusi terve filmi täis ja mulle jäi mingi viis närust kaadrit ainult teiseks olen ma mitte-digi-aparaadi omanik ja seega on pildid mul paberil. ma ei tea kus on see koht kus neid võiks arvutisse saada... andke rumalale vanainimesele andeks. teiste kohta ei oska öelda. aga tegin toreda tähelepaneku: ilmselt võib minuga maskeeritult luurele minna küll, sest päev pärast pidu kõndis Mustafa oma neiuga mulle tallinna ülikooli sammaste vahel vastu ja ei tundnud mind ära. Ma tegin küll suu tervituseks lahti, aga panin selle jälle kinni ning kõndisin omaette naeru kõhistades edasi. näed mis tähendab oskuslikul valitud parukas. teine võimalus on muidugi, et pärast pidu ei taha keegi mind enam tunda ma loodan siiski, et asi pole selles.
|
|