|
Post by luize on Oct 4, 2005 14:02:49 GMT 2
tegin selguse mõttes uue teema. loodan et moderaatorid ei pahanda Ehk siis nüüd ametlik teade ürituse kohta. 27 oktoobril 2005 aastal toimub esimene ametlik EQF pidu Tartus, klubis Rock&Roll. Orienteeruv algus kell 21.00 (võime muuta, kui üldse ei sobi) Dresscode must-valge (black & white) Sissepääs prii Kohalik orgunnitädi luize Pidu modereerivad Onu Bella ja Roll (ehk klubi omanik Roland Sutt) Toimub temaatiline muusika kuulamine, videote vaatamine, queeni-teemaline viktoriin ja seltsielu Alkoholi tarbimine piiratud vanusega ja eetiliste tõekspidamistega Pidu on avatud kõigile, ehk siis ei ole kinnine. ongi vist kõik. Niipalju veel, et üldiselt on Rolli klubis vanusepiirang, aga võimalusel saab seda reguleerida. Kui vanemad ka väga noori välja lubavad, siis võtan kohapealse vastutuse vajadusel enda kanda. Tartusse saab Tallinnast sõita bussi või rongiga, rongiga on selles mõttes mugavam tulla, et koht on väga lähedal. viktoriin on täitsa tõsine, auhinnad ja nii, värskendage oma teadmisi. eelnevalt ootan teateid selle kohta, kes tulevad. olge aktiivsemad, tibud, ma hakkasin juba kõhklema, et kas tahategi pidu, kuna eriti ei öeldud midagi... ma ju pabistan ka natuke, siuke orgunnitöö on minu jauks uus asi. saatke mulle kiri. ja siis veel teateid selle kohta, milliseid video-helimaterjale kellelgi on, mida kaasa võiks võtta. mul on ju ka, aga kõike ju mitte. noh, nüüd on vist kõik kirjas. isegi higiseks võttis
|
|
|
Post by TheQueen on Oct 4, 2005 15:56:11 GMT 2
Ideaalne üritus! Onu Bella on supermees, ja must-valge dresscode on väga hea ( sest mudi värve mul kodus ei olegi ) Mina olen kindel ( juhul kui saan sõbranna juurde ööseks end sokutada) tulija ( ainult siis palun vanusepiirangut reguleerida (A) )
Minul oleks pakkuda 5 DVD'd, mida võin vajadusel kaasa vedada.
|
|
|
Post by Prince on Oct 4, 2005 19:25:18 GMT 2
Ma tuleksin hea-meelega kuid ma ei tea kuidas mul ööbimisega on - pole kindel kas saan venna juurde (vaevalt!!!!) kuid muidu olex nagu kindlasti tulja. pole nagu viimasel ajal eriti aktiivne olnud ....... mul on muidu aintult 2 DVD muide kuidas siis end nagu kirja panna
|
|
|
Post by zypzyke on Oct 4, 2005 19:32:39 GMT 2
kindlasti olemas ja tõesti, kes öömaja ei leia, siis minu juurde mahub. Paluks ainult magamiskott või midagi sellist kaasa haarata, kuna nende tekkide ja asjadega on nii nagu on... zypzyke@hotmail.com või 56238975 Päikest! Muideks- mina olen sellises sügisevaimustuses... ainult Toomel istukski
|
|
|
Post by Pelle on Oct 4, 2005 20:54:45 GMT 2
Ettepanek Tallinna inimestel koos minna. Ja autoga või õigemini mingi väikese minibussiga. Mul oleks vaja reede hommik tallinnas olla Et hakkaksime öösel tagasi sõitma, ma mõtlesin sedasi... Ikka egoistlikult! Pidu võiks varem alustada, sest plaan tundub olevat päris tihe, kas jõuab kõike neid asju teha. Tegelt ärge pange mu sõnu eriti tähele, sest ma pole just 100% tulija. Väga lihtne põhjus (samas tähtis) - kool.
|
|
|
Post by TheQueen on Oct 6, 2005 19:25:13 GMT 2
Minu see mõte täitsa meeldib.
|
|
|
Post by queenie on Oct 9, 2005 21:35:17 GMT 2
Tahan kindlasti tulla. Igatahes lugege mind kampa!
|
|
|
Post by TheQueen on Oct 16, 2005 16:04:23 GMT 2
tallinnlased, kes teist minejad on siis ja kuidas minna plaanite?
|
|
|
Post by Pelle on Oct 16, 2005 22:14:24 GMT 2
Klge ma ei tea nüüd, 2 tuttavat on juba kutsunud sellisele üritusele: 27.10.2005 HeadBang! kes: JuKu, Caught Inside, Leech, Brides In Bloom + DJ old school bangeritega peaosas kus: Von Krahl palju: 50*/75 *flaieriga Raske valik. Ma näengi Tartu üritust rohkem kohalike fännide omavaheliseks tutvumiseks. Teid onju seal Tartu kandis päris kenasti... Ma ikka ei oska otsustada. Üks on kindel, kui ma Tartu tulen, siis ma pean ikkagi reede hommik Tallinnas tagasi olema. Muidu ei mängi välja. Selle eelnevalt reklaamitud peo üks pluss ongi, et toimub linnas Huvitav, Luize on tükk aega vakka olnud. Ikka unustasin, et panin Tartu peo reklaami kodukale www.zone.ee/eqf/eqf/uudised.html
|
|
|
Post by luize on Oct 17, 2005 9:09:50 GMT 2
Ma ikka ei oska otsustada. Üks on kindel, kui ma Tartu tulen, siis ma pean ikkagi reede hommik Tallinnas tagasi olema. Muidu ei mängi välja. Selle eelnevalt reklaamitud peo üks pluss ongi, et toimub linnas Huvitav, Luize on tükk aega vakka olnud. ei ole siin huvitavat midagi, uus infu puudub. selles mõttes et väljakuulutatud pidu toimub endiselt, täpsem kava on koostamisel. ehk siis seltskondlikud mängud. hakkasin endale parukat ka otsima, soovitavalt valget . ahjaa, ma siin mõtisklesin, et meil ei ole miskit sümboolikat. ikka veel... . aga kena oleks ka auhindu välja panna... ehkki enam vist ei jõua eriti midagi teha. jõuaks kui kiiresti liigutaks, aga mina pean ennast teise koha peal liigutama ja ega teistelgi vist aega eriti pole. nii et leppigem sellega, mh? ja pelle, muidugi on sul tartu koha pealt õigus. aga sellest hoolimata oleks mul väga hea meel kõiki tartus näha, talinast ja põltsamaalt ja valgast. nii et proovige ikka, kullakesed! tartlased muidugi eriti olge valvsad. ja igaks juhuks küsin, et ega keegi ei ole ümber mõelnud juba? mhh?
|
|
|
Post by maaris on Oct 17, 2005 16:29:00 GMT 2
Tere. mina arvan ka et tuleks. seda üritust võiks ju näiteks orkutis ka reklaamida, siis teaksid ehk rohkemad tore igatahes
|
|
|
Post by TheQueen on Oct 17, 2005 18:26:56 GMT 2
Okei, mina olen kindel tulija aga sellien ksümus veel et mis ajal pidu lõppeb... vaatasin siin bussi aegu tagasi tallinasse, väljuvad kell 11 ja 1 ja kell 3 öösi, et siis ma teaks mis ajaks endale ema kojusõidutamiseks järgi ajan (A)
|
|
|
Post by Prince on Oct 17, 2005 19:31:52 GMT 2
Ma arvan et ma tulen ka--- siis aga peaks me tallinnlased koos minema et vähem jamamist olex
|
|
|
Post by TheQueen on Oct 17, 2005 21:24:41 GMT 2
palju meid siit liigub üldse?
|
|
|
Post by luize on Oct 18, 2005 7:12:55 GMT 2
Okei, mina olen kindel tulija aga sellien ksümus veel et mis ajal pidu lõppeb... vaatasin siin bussi aegu tagasi tallinasse, väljuvad kell 11 ja 1 ja kell 3 öösi, et siis ma teaks mis ajaks endale ema kojusõidutamiseks järgi ajan (A) klubi pannakse kell üks öösel kinni, nii et ühese bussi peale võiks ennast sättida ikka... kui te ei taha just kella kolmeni tartus ringi kolada. kena linn muidugi, aga ilmad on praegu juba külmad...
|
|