|
Post by Pelle on Aug 23, 2004 16:04:28 GMT 2
Ma ei tea, kas tasub teile kõigile lehte näidata, sest seal pole hetkel mitte midagi. Aga vastasel juhul ma ei tea, kas liigun õiges suunas või mitte. www.zone.ee/eqf/
|
|
|
Post by Ash on Aug 23, 2004 20:55:41 GMT 2
mulle meeldib. aga võimalsena pakuksin et teeks need tabid [avaleht, queen, foorum] ühetasaste-sirgetena. prooviks. logod on sul väga hästi välja tulnud!
|
|
|
Post by Pelle on Aug 23, 2004 21:23:26 GMT 2
Ärge võtke mu ainsaid rõõme palun ära Mulle nii meeldivad need nupud
|
|
|
Post by Ash on Aug 24, 2004 14:48:57 GMT 2
egas kui meeldivad, siis jäävad... see leht on üldse tubli ja armas, nagu sa ise ka niiet.
|
|
|
Post by Pelle on Aug 24, 2004 22:51:04 GMT 2
Kes nägi see nägi, kes hiljaks jäi see ka ilma jäi Võtsin kogu kupatuse määramata ajaks maha, sest tekkisid mõned probleemid. Üks teie seast teab millised
|
|
|
Post by Ash on Aug 27, 2004 15:16:34 GMT 2
aga loodan, et saad need lähiajal parandatud...äkki on meil Freddie sünnipäevaks uus koduleht kui sul mingis osas abi on vaja, siis tee aga mulle kisa
|
|
|
Post by Pelle on Aug 29, 2004 14:13:59 GMT 2
Ega sa väga pahanda, kui ma selle projekti jälle mõneks ajaks kõrvale lükkan Järgmiseks Freddie sünnipäevaks on kindlasti valmis, aga see september juba...
|
|
|
Post by Pelle on Sept 11, 2004 12:19:53 GMT 2
Nüüd tuleb kõigile väike palve või õigemini üleskutse. Tegelikult on palve suur ja võtke asja tõsiselt. Nimelt on vaja meie tulevase eqf kodulehe tarbeks igasugu infot, mis puudutab queeni. Ma mõtlen siin all meeste elulugusid, intervjuusid, uudiseid, nende mõtteid ja ütlemisi jne, aga kõige olulisem on, et tekst oleks eesti keeles! Nüüd, kes arvab et ta saaks hakkama nt. ametliku queeni kodulehe uudiste tõlkimisega, siis võtaks selle ülesande omale või kes on häid eestikeelseid intervjuusid kuskilt saanud jne. Igatahes saite vist aru, mida ma teilt kõigilt ootaks. Tekstid peaks olema ikka heas eesti keeles, ilma vigadeta v. slängita. Andke märku, kes on huvitatud ja põhiline, et oleks aega asjaga tõsiselt tegelda. NB! Pilte ja muusikat pole vaja saata - neid mul jagub endalgi
|
|
|
Post by Liizu on Sept 12, 2004 13:37:28 GMT 2
|
|
|
Post by Liizu on Sept 12, 2004 13:40:46 GMT 2
|
|
|
Post by Liizu on Sept 12, 2004 16:36:18 GMT 2
|
|
|
Post by Ash on Sept 13, 2004 18:28:26 GMT 2
kui sul aega on siis muidugi tõlgi...
|
|
|
Post by Pelle on Oct 29, 2004 19:41:06 GMT 2
Nüüd linkimissüsteem töötab ja kujundus on põhimõtteliselt valmis. Ainult sisu puudub. Kel on huvi nüüd ikkagi sisu tegema hakata? Olen sellest juba enne siin rääkinud, mida oleks vaja lehe jaoks teha. Hetkel siis selline: www.zone.ee/eqf/Ja vastukaja on ka oodatud. Ettepanekud jne.
|
|
|
Post by TheQueen on Oct 31, 2004 0:18:39 GMT 2
Kujundus mulle väga meeldib. Ja muidugi ma üritan otsida intervjuusid ja kõike mis vähegi võimalik
|
|
|
Post by Pelle on Oct 31, 2004 0:35:00 GMT 2
Muide seal esilehel ärge püüdke hääletada, see on lihtsalt näide Aga muide see, kes mingi uudise or whatever stuffi tõlgib, saab hiljem teksti all kuldsete tähtedega oma nime ka näha nii et asi pole päris vaevata. Ja muidugi rahuldus enda tõlgitud/koostatud tekstist on parim autasu. Et siis mõelge...
|
|