|
Post by zypzyke on Jan 4, 2008 21:20:52 GMT 2
alguses oli natuke v66ras esimese hooga.. aga praegu mulle v2ga meeldib. Tubli, Pelle!
|
|
|
Post by Pelle on Jan 4, 2008 23:33:42 GMT 2
Jah, foorumil on kohe selline prestiisne välimus nüüd. Tegin lingid rohkem kollaseks. Sinine, kollane ja valge on koos päris ilus. News riba saab ära võtta, aga vahelduseks hea kasutada. Ei teadnudki varem, et selline võimalus oli. Kui on midagi tähtsat öelda, siis on parim koht, kus kohe tähelepanu köidab. Muutsin veel nipet näpet settingutes ja kujunduses. Jätsin ära nt. quick replay kasti, mis oli mõttetu ja võttis ruumi ainult.
|
|
|
Post by raul on Jan 4, 2008 23:43:54 GMT 2
Väga OK on . Algul oli jah harjumatu, aga harjusin kiirelt ära. Hea vaheldus. Ja see taustasinine on väga hea värv.
|
|
|
Post by Blue Rock on Jan 5, 2008 13:58:18 GMT 2
Sinine taust on parim muutus, mis selle foorumiga tükk-tükk aega tehtud on. Meil on 90 registreerunud kasutajat, kuid vähem kui 9 kirjutajat. Miks küll? Loomulikult teatud osa neist, ehk kolmandik, on juba ära kustunud ja taustale tõmbunud, kuid uued liikmed ei tundu hoogu sisse saavat. Ehk seetõttu, et paljud neist on aktiveerimist oodates kannatlikkuse kaotanud ja loobunud lootusest hakata kasutajaks. Mulle ei meenu, kas registreerudes mingisugune teade sellest ka elektroonilisse postkasti kukkus Kuid nüüd, kui kõik on aktiveeritud, võiks neile kõigile mingisuguse meeldiva äratussõnumi saata á la "teretulemast EQF-i kasutajaks"...or something like that. Juhul kui see liiga suur vaev ei tundu
|
|
|
Post by Pelle on Jan 5, 2008 15:54:43 GMT 2
Teade tuli tean seda omast käest. Aktiveeritud olid juba kõik ennegi. See oleks päris naljakas, kui aastaid hiljem tuleb teade, et tere tulemast foorumisse Aga saab teha teistmoodi, et kirjutan kõigile nt et foorumil on uus välimus. Tulgu vaaatama.
|
|
|
Post by Blue Rock on Jan 5, 2008 15:56:57 GMT 2
See oleks päris naljakas, kui aastaid hiljem tuleb teade, et tere tulemast foorumisse Aga saab teha teistmoodi, et kirjutan kõigile nt et foorumil on uus välimus. Tulgu vaaatama. Sounds like a good idea...
|
|
|
Post by Pelle on Jan 5, 2008 15:59:37 GMT 2
Neile viimastele aktiveeritutele u. aasta tagasi ma isegi kirjutasin siis maili. anne oli vist üks neist, kes selle sai, oli nii?
|
|
|
Post by Pelle on Jan 5, 2008 16:16:38 GMT 2
Saatsin sellise teate (copysin enda postkastist): EQF - Foorumil uus vXlimusTere Queen'i fänn! Kui sa oled end registreerinud eqf.proboards30.com/ foorumis, siis alates uuest aastast on sellel uus välimus. Tule vaata järgi. Kui sa ei mäleta oma kasutajanime ja parooli, siis võid ka uue konto teha. Nüüdsest ei pea enam ootama adminide poolt aktiveerimist ja saad kohe sisse logida. Kõike paremat! Eesti Queen'i Fännklubi eqf.proboards30.com/-- You are receiving this message because you are a member of the forum located at: eqf.proboards30.com/index.cgiYour account username at this forum is "pelle" Kaks väikest viga, mida ei osanud ette näha, aga midagi hullu ka pole. Esmalt pealkirjas pole ä tähte. Ja tegelikult tuli automaatselt minu kasutajanimi postituse lõppu, et kui neil parool ka meenub siis polegi vaja uut kasutajat teha. Muidu pole viga
|
|
|
Post by Blue Rock on Jan 5, 2008 17:23:49 GMT 2
Kaks väikest viga, mida ei osanud ette näha, aga midagi hullu ka pole. Esmalt pealkirjas pole ä tähte. Ja tegelikult tuli automaatselt minu kasutajanimi postituse lõppu, et kui neil parool ka meenub siis polegi vaja uut kasutajat teha. Muidu pole viga Tähelepanelikkust Pelle, tähelepanelikkust! Ei, tegelikult väga kena. Postituse lõppu tuli mul igatahes enda kasutajanimi, ja nii ka arvatavasti kõikidele teistele. Järele jääb üks väike iluviga, mis kulub marjaks ära. Tähtis on iseenesest mõte. Nice...
|
|
|
Post by Pelle on Jan 5, 2008 17:39:47 GMT 2
Nüüd on vähemalt teada, kuidas need kõigile saadetud kirjad töötavad ja välja näevad.
|
|
|
Post by anne on Jan 5, 2008 19:42:29 GMT 2
Jah, ma sain täna teate! Tõenäoliselt olin jah viimane,...
|
|
|
Post by Pelle on Jan 5, 2008 22:56:12 GMT 2
|
|
|
Post by Pelle on Jan 6, 2008 8:54:52 GMT 2
Järgnevalt on päris selgelt näha, kui palju kasu oli sellest e-mailist. Unikaalsete ja esmakordsete külastajate arv suurenes eile märgatavalt. Jälgin kohe huviga, mis järgnevate päevade jooksul toimuma hakkab. Esimene number on unikaalsed, teine esmakordsed külastajad. 1. jaan. 44, 30 2. jaan. 37, 17 3. jaan. 52, 31 4. jaan. 87, 65 5. jaan. 212, 187Siin tuleb muidugi silmas pidada seda, et ka vanad olijad on mõnikord esmakordsed, sest IP vahetub ja muud jutud. Aga sellele vaatamata. See et vähesed neist postitavad on juba teine teema. Kui oled uus kasutaja ja seda loed, siis hakka aga julgelt erinevates teemades sõna võtma. News of the World boardi all on teema uued liikmed. Tutvusta end alustuseks nt. seal jne.
|
|
|
Post by Pelle on Jan 12, 2008 23:16:15 GMT 2
Viimasel ajal pole siin teemas enam eqf kodulehest räägitud, vaid foorumist ja annangi just siia teada, mis uuendused tegime. Tegime, sest kõige suurema töö tegi selles kasutaja Blue Rock, sest tema pani need ettepanekud kirja. Pikalt ja põhjalikult! Nende järgi ma tegingi.
Tegelikult pikalt polegi midagi rääkida. Tulemus on näha.
Esmalt jätsin ära kaks eri kategooriat. Võib-olla mäletate, et enne oli kaks teemat eraldi üleval ja ülejäänud teemad all. Üks Üldinfo, teised Eesti Queen'i Fännklubi all. Tõstsin kõik viimase alla ja esimese kustutasin ära. Enne kustutamist tõstsin kõik teemad oma sobivatesse kohtadesse. Läks ikka õnneks, et ma midagi valesti ei teinud ja tervet alateemat nt. ära ei kustutanud. ptui ptui ptui ka edaspidiseks.
Alles jäid: News of the World Queen EQF Üldine (nüüd Another World) Ost-müük-vahetus
Ära kadusid: Küsimused Looming
Juurde tuli: Live Champions ehk kõik Live teemad on nüüd seal all.
Juurde tuli veel: Arhiiv ehk vanad teemad asuvad edaspidi seal.
Kordan veel, et ühtegi teemat ära ei kustutanud. Teemad leiab lihtsalt uutelt kohtadelt. Nüüd on ehk kogu pilt selgem. Ja pole enam sellist segadust kuhu alla nt. uus teema teha. Küsimused, ettepanekud, kriitika teretulnud.
|
|
|
Post by Pelle on Jan 12, 2008 23:52:32 GMT 2
Panin tähele, et meil on erinevad sünnipäevade teemad pilla palla laiali. Kas nende jaoks võiks eraldi teema teha mis arvate? Neid saab u. kord aastas ainult uuendada, aga mis siis. Peale Queeni liikmete on meil vaja meeles pidada EQF sünnipäeva (18 märts) ja miks mitte foorumi liikmetele õnne soovida. Parandan: Tähtpäevad sobib paremini, sest on ka Mercury surma aastapäev.
|
|