|
Post by Pelle on Jan 12, 2006 20:18:21 GMT 2
Oleksite huvitatud uue kujundusega foorumist?Kujundus ise on muidugi tavaline, arvan et paljud on netis selliseid juba kohanud. Üks näide: kitarr.astar.ee/forums/Taolist pole üldse raske teha. Mul on põhi juba valmis Mõte oleks, et alustaks uuesti otsast peale, sest praegune foorum on surnud. Ja ausalt öelda on mul kopp ees sellest välimusest
|
|
|
Post by TheQueen on Jan 12, 2006 21:54:52 GMT 2
Selles suhtes küll, et foorum surnud. Kuid ise isiklikult eelistan seda välimust siin. Aga kui arvate et see aitakse meie foorumlased ellu äratada, siis olen poolt
|
|
|
Post by zypzyke on Jan 14, 2006 14:23:36 GMT 2
Nojah... Juba pikemat aega on see asi siin väljasuremisohus... Põhimõtteliselt olen poolt kujundus on tõesti veidi tavaline, aga see pole üldsegi põhiline. Pelle, kui sa viitsid mässata sellega, siis lase käia
|
|
|
Post by Pelle on Jan 15, 2006 17:10:29 GMT 2
No näete, kui vähe arvamusi tuleb. Ma ei hakka siis veel tegema esialgu. Üks probleem on selles, et foorum vajab php toetust, mida tasuta veebipakkujatel ei ole. Nii et foorum tuleb teha kuhugi tasulisse serverisse ja iga kuu väikest maksu maksta. Ja kes ikka maksta tahab eks Ühesõnaga vaatab, ehk leian mingi tasuta place'i või matab idee maha.
|
|
|
Post by Blue Rock on Jan 16, 2006 19:22:20 GMT 2
...ja kui see tasuta place kusagilt leidub, oleks tore küll IMO.
Iseeneset on positiivne asi, et selline foorum olemas on. Küsimärgi alla võime panna siiski selle, kas lihtsalt sellest piisab või oleks parem see, et foorumis oleks ka aktiivseid kirjutajaid (??) Kuna Queen on Eestis mitmel sektoril juba populaarsem kui The Beatles (päris igal pool nii pole), siis on see enda foorumi igati ära teeninud. Praeguse F:i ainuke märkimist väärt probleem on see, et see on liiga "peidus" meie tänapäeva interaktiivses ühiskonnas. Mul on endal mõningad visioonid olemas sellest, milline uuem, värskendatud foorum välja võiks näha.
Cheers, -BR-
|
|
|
Post by raul on Jan 18, 2006 22:43:37 GMT 2
Ma ei tea, kas nüüd täiesti nullist alustada on ikka hea idee, aga uue välimuse võiks foorum küll saada.
|
|
|
Post by Pelle on Jan 19, 2006 1:22:26 GMT 2
Igasuguseid huvitavaid kujundusi leiab. Nt. üks selline (pilt): www.zone.ee/eqf/foorum.jpgFoorumi struktuuri peab läbi arutama, aga et näeksite kuidas välja näeks, siis tegin mõne teema näited juurde. Pange tähele, et kõik on eesti keeles
|
|
|
Post by raul on Jan 19, 2006 22:14:07 GMT 2
Täitsa norm kujundus on. Midagi väga häirivat ei ole. Muidugi peaks asi veidi kitsam olema.
|
|
|
Post by Pelle on Jan 19, 2006 23:14:23 GMT 2
Sry, et teile vale ettekujutluse valmistasin. Leht on ikka nii suur kui teie kuvari resolutsioon. Mul on lihtsalt 1152x864 ja seega Prt Scr tegi sellise resolutsiooniga pildi. Ei hakanud väiksemaks tegema. See nüüd selleks. Endale meeldib ka see kujundus
|
|
|
Post by luize on Jan 20, 2006 8:09:02 GMT 2
tere. minule see uus väga ei meeldi... mul on vist siukeste heledate ruumidega alati see häda. nad näevad jubedalt meditsiiniasutuse moodi välja. Aga noh, võibolla on külmavihkamine üle kandunud kuidagi.
|
|
|
Post by Pelle on Jan 20, 2006 10:32:35 GMT 2
Maitse üle ikka kakeldakse. Aga arvan, kui see foorum juba mõnda aega töötaks, siis harjuksite kõik ära. Anyway esialgu siiski uut foorumit ei tule, sest pole kuhugi panna. Kõik omal ajal.
|
|
|
Post by Ash on Jan 29, 2006 15:34:26 GMT 2
Ma olen vist natuke hilinenud oma kommentaaridega siia, aga kasutan siiski võimalust. Iseenesest pooldan küll uut kujundnust ja värki, aga kas uue foorumi tegemine muudaks selle automaatselt populaarseks? Pole ju oluline kus vestlusi pidada, vaid see, kes ja kas seda teevad.
Sellel foorumil on tegelikult ka päris palju mitmesuguseid funktsioone millega saaks visuaalse pildi hoopis teistsuguseks muuta, aga paratamatus on see, et ma väga hästi seda süsteemi ei tunne. Et ehk Pelle oskab sellega siin midagi ette võtta, ja siis kõik teised saame siin avaldada arvamust mis meeldib, mis mitte.
|
|
|
Post by Pelle on Jan 30, 2006 19:58:30 GMT 2
Nagu ma aru saan, siis anti mulle admin õigused Vaatasin mismoodi värvilahendust muuta saab ja ausalt öelda on see suht vaevarikas: iga pisemgi asi tuleb käsitsi määrata. Müts maha Ash, et oled viitsinud neid värve varem vahetada. Uuel foorumil oleks kohe varnast võtta nö skinnid, mida saab ühe nupuvajutusega muuta. Aga üldiselt nüüd rääkides, ma ei saa aru mida me teeme? Mis on EQF eesmärgid? Me oleme omavahel Queeni teemadel tükk aega arutanud ja ennast nö tühjaks rääkinud. Ma ei oska enam Queen'i kohta midagi lisada Et nüüd on jäänud ainult EQF teemadel arutamine (nt üritustega seoses) aga neid teemasid on ka vähe. Võib-olla tuleb asi sellest, et aktiivseid liikmeid on liiga vähe. Kui foorum oleks populaarsem, siis tuleks uued fännid, kes ärataks meist unest ja paneks uuesti kaasa arutama bändi üle. Anyway, mul on juhe koos.
|
|
|
Post by Gordon on Jun 5, 2006 0:12:58 GMT 2
Mhmh See foorum siin tundub tõesti üsna vaikne. Vbolla on see isegi hea selle asemel, et see tõeliseks läbustamise paigaks muutuks, millega admin Ash siis busy on ka? Muuseas soovitan selle foorumi ümber teha BulletinBoardiks, mis on minu arvates paremini navigeeritav, kuid praegune on ka OK www.phpBB.com Saab teha ka eestikeeseks www.phpbb.com/downloads.php#lang
|
|
|
Post by Pelle on Jun 5, 2006 0:25:48 GMT 2
Mhmh See foorum siin tundub tõesti üsna vaikne. Vbolla on see isegi hea selle asemel, et see tõeliseks läbustamise paigaks muutuks, millega admin Ash siis busy on ka? Muuseas soovitan selle foorumi ümber teha BulletinBoardiks, mis on minu arvates paremini navigeeritav, kuid praegune ona ka OK www.phpBB.com Saab teha ka eestikeeseks www.phpbb.com/downloads.php#langSee on hea küsimus, miks Ash busy on. Ma pole temaga tükk aega vestelnud. phpBB foorumit ma mõtlesingi teha. Õigemini juba tegingi kõik eestikeelseks jne. Aga panna pole kuhugi. www.zone.ee/eqf/foorum.jpgKujundusi/värve on tohutult, mille vahel valida.
|
|