|
Post by Pelle on Aug 15, 2007 22:33:59 GMT 2
Tegin uue teema selle kohta. Kõik kes asja vastu huvi tunnevad, siis andku teada. Muusikali piletid on 27,5 - 55 £ (naela), mis teeb 630 - 1260 krooni.
|
|
|
Post by Pelle on Aug 15, 2007 22:36:38 GMT 2
Lennupiletite hinnad algavad 635-st kroonist. Oleneb, kui palju on vastavale lennule pileteid juba ostetud. Kui piisavalt vara osta saabki vaid selle hinnaga. Käisin täna küsimas, et kui tahaks minna näiteks 20. oktoobri (laupäev) hommikul, mis hinnaga saaks. Ja olekski saand 635-ga Londonisse! Samas näiteks nädal varem 13. oktoobri hommikul oli kõige odavam pilet 2100 krooni. Mina tahakski juba oktoobris või isegi septembri lõpu poole ära käia, kui saab 635 kroonise pileti. Kes siis üldse oleks asjast huvitatud? Hinnaskaalad peaksid nüüd enam-vähem selged olema, nii reisi kui ka muusikali piletite osas. Huvilised andke teada.
|
|
|
Post by zypzyke on Aug 16, 2007 12:13:21 GMT 2
Mainiks veel tegelikult seda, et üliõpilastele on piletid £20 , mis tagavad parima saadaoleva koha saalis. (Vähemalt kevadel oli nii) Mina sain näiteks sellesama £20 eest keskmisesse sektorisse ja umbes 10. ritta.. Nii et pole mõtet pileteid ette ära osta, kohapealt saab odavamalt edit: ja soodustus ei ole ainult UK üliõpilastele
|
|
|
Post by Pelle on Aug 16, 2007 14:46:40 GMT 2
See on küll hea uudis, zypzyke Kui sul või teistel on veel soovitusi/nõuandeid selle reisi osas, siis oleme suured kõrvad.
|
|
|
Post by zypzyke on Aug 16, 2007 21:34:27 GMT 2
Nõuandeid võin ma jagada vastavalt sellele, kuidas küsimusi esitatakse aga ma soovitan teil hosteli toad ka suhteliselt varakult kinni panna, kui eesmärgiks on võimalikult odavalt läbi saada. Ja kui te tulete Londonisse, siis võiks ühe ühise pikniku ju kuskil maha pidada..
|
|
|
Post by raul on Aug 17, 2007 22:41:23 GMT 2
Mina oleksin siis kindel tulija. Kuna mul on esmaspäevast reedeni töö, siis sobiks kõige paremini nii, et laupäeva hommikul minna ja pühapäeva õhtuks tagasi. See variant peaks vist ka enamusele sobima? Kui ühe öö veeta, siis ei tohiks asi eriti kalliks minna. Nüüd kui Londoni teema sai üles võetud, on mul meeletult suur huvi tekkinud selle vastu. Tahaks juba lennupiletid võimalikult ruttu ära broneerida . Aga no, kui juba minna, siis ikka mitmekesi! Nii, et nagu Pelle ütles: huvilised andke teada! Ja küsimus Zypsykesele: sa võibolla tead ehk mõnd head ja suht odavat hosteli soovitada?
|
|
|
Post by zypzyke on Aug 18, 2007 11:30:52 GMT 2
Ma eeldan, et te tulete Easyjetiga? Siis peaks nii või teisiti esmaspäeva või reede vabaks võtma, easyjeti lennuaegade pärast. Hosteli koha pealt ei oska ma soovitada muud, kui kohta, kus ma ise oma esimesed londoni ööd veetsin. www.piccadillyhotel.net/london-hostels-english/london-hostels-main.html Kuigi hinnad on seal veidi kõrgemad, jäävad igasugused transpordikulud nõnda ära. Dominioni teater asub sealt umbes 15-20 minutise jalutuskäigu kaugusel ja ka kõik muud tähtsamad paigad saab jalgsi ära näha.
|
|
|
Post by raul on Aug 18, 2007 23:24:10 GMT 2
Saab vabalt nii, et laupäeva hommikul minna ja pühapäeva õhtul tagasi tulla ka Estonian Airiga. Vaatab, kuidas odavam tuleb, võibolla üks ots ühe teine teise firmaga. Hind kipub jääma sinna 2000 kanti. Päris nii on sisuliselt võimatu, et mõlemad otsad saaks 635 krooniga.
|
|
|
Post by Pelle on Aug 19, 2007 0:51:57 GMT 2
Tegelikult on mul probleem rahaga. Nimelt sügisel pean pangale suure summa laenu intresse maksma. Kellegilt juurde laenata ma ka ei tahaks. Aga kui mingeid häid uudiseid tuleb, siis annan teada. Lotovõit kuluks tõesti praegu ära. raul0 oled hetkel ainus 100% mineja siis.
|
|
|
Post by Pelle on Aug 19, 2007 1:17:36 GMT 2
Brian May kirjutas oma kodulehel 9. augustil, et muusikali oli selleks päevaks esitatud 2000 korda! zypzyke, kõige tähtsam küsimus oleks vist see, et kui sa oled seal kohapeal, siis saad sa välja uurida, kui kaua nad muusikali veel näitavad? Kui pressis või kuskil räägitakse sellest, siis anna kindlasti teada. queenonline.com/wewillrockyou/Hakkasin seda kodulehte uurima ja selle foorumit wwry.queenonline.com/Kui nüüd järgmine piletite ostmise leht ei valeta, siis müüakse veel pileteid kuupäevadele 04.10.2008 e. rohkem kui aasta aega veel! Foorumis paljud kinnitasid ka, et järgmise aasta oktoobrini on esialgu plaanitud. www.ticketmaster.co.uk/venue/188571?start=441&rpp=20&searchtype=
|
|
|
Post by anne on Aug 19, 2007 15:31:09 GMT 2
Oi, see on küll väga hea uudis, et ka järgmisel aastal seda muusikali näha saab!!! Sest mul sai ju puhkus läbi ja peale puhkust ju teadagi raha suurt ei ole.Mõtlesingi esmalt küll pangalt laenu võtta, aga samas, kas see ongi nii hea mõte. Ent kes teab, kui järgmisel aastal puudu tuleb(vaja on osta nii lennupilet ja vahetusraha.), siis kasutan ka panga abi.
|
|
|
Post by zypzyke on Sept 22, 2007 19:43:52 GMT 2
ma siis eeldan, et sel sygisel ma kellegagi teist Londoni linnas teed jooma ei l2he?
|
|
|
Post by Ash on Jan 23, 2008 18:10:27 GMT 2
Kurat, ma just oktoobris käisin ära. Olen kaugele teist jäänud, vabandust!! Võtate mu tagasi?
|
|
|
Post by Pelle on Jan 23, 2008 20:24:57 GMT 2
Tore et kutsele vastasid, welcome back! Ära enam nii pikaks ära kao...
|
|