|
Post by Ash on Apr 3, 2005 19:20:23 GMT 2
Ma sattusin ühel päeval tv 1000 pealt vaatama mingit muidu väga alaarenenud sisuga ja lamedat filmi Surematu vist(inglise keelset pealkirja ma ei mäleta). See oli 80 film ja seal kõlasid laulud "A Kind Of Magic" ja "Who Wants To Live Forever". Ema ütles mulle, et need laulud kõlasid seal, sellepärast ma pool seda mõttetust läbi vaatasingi WHAAAAA??? Et ma olen nüüd natuke aega turris Antud film kannab ingliskeelset nime Highlander. Tegelikult on neid filme isegi neli. Ja seriaal ka. Jooksis Eestiski mõni aasta tagasi päris pikalt. Queen kirjutas filmile muusika ja terve Kind of Magicu album ongi selletarbeks ja sellest inspireerituna tehtud. Kõik lood kannavad selle mõtet edasi. Et kui sa tutvud natuke filmi süzhee ja selle albumi laulusõnadega, siis peaks filmi mõte ilusti esile tulema. Andesta mu reaktsioon, aga need "Surematu"teemad olid minu sõpruskonnas aastateks kultuslike mõõtmetega ja tegelikult läbi selle filmi üldse Queenini saigi jõutud
|
|
|
Post by killerqueen on Apr 4, 2005 20:31:55 GMT 2
Ma ei tundnud filmi ära, aga palun vabandust. Mu vanemad isegi imestasid miks nad seda vaatasid Aga minu arust oli see film natukene weird...Samas mina ei elanud in the kaheksakümmnendtatel. Ja muide mis oli selle filmi valmimise aasta?
|
|
|
Post by killerqueen on Apr 4, 2005 20:36:35 GMT 2
Samas kui ma nüüd loen laulusõnu, siis tulevad mõningad kohad tuttavad ette. Enamasti laulust Who Wants To Live Forever. Nüüd tean
|
|
|
Post by Pelle on Apr 11, 2005 11:54:11 GMT 2
irw Eile öösel oli ETV's inglise musta huumori seriaal "Matusebüroo" ja seal need tegelased esitasid "Another One Bites The Dust" ja kusjuures mitte üldse halvasti
|
|
|
Post by siloex on Apr 18, 2005 11:13:57 GMT 2
Eile oli Ka matuseBüroo ja seal kostis Queeni lugu GHI peal on see 12 lugu kRT meelde ei tule Vist oli Fashon Love Boy Vabandage kui kirja vead on sees. Muidu võiks albumitel olevad laulu nimed kuskil lehe peal olla, et ikka õige album ja ....
|
|
|
Post by killerqueen on Apr 24, 2005 16:54:29 GMT 2
Eile (23 aprill) esitasid baari Paavo bändi inimesed tähed muusikas We Will Rock you.
|
|
|
Post by TheQueen on Apr 24, 2005 19:47:25 GMT 2
MA nägin ka seda saadet, tulin just ütlema seda
|
|
|
Post by raul on May 22, 2005 23:45:19 GMT 2
Kas keegi Muusikakarikat vaatas viimati? Meie Mees üllatas ühes loos: selles valsi loos. Nad mängisid ju vahepeal Queeni The Millionaire Waltz'i. Päris huvitav oli kuulata, et selline bänd võib ka nii head muusikat teha vahelduseks . Muide Riisalu on öelnud, et ta ka suur Queeni fänn.
|
|
|
Post by luize on May 23, 2005 13:37:39 GMT 2
Muide Riisalu on �elnud, et ta ka suur Queeni f�nn. huvitav, kas siin on mõni MM muusikaliste saavutuste austaja? ja lihtsalt uvi pärast küsin, kas MM muutub sellest paremaks bändiks, et riisalule meeldib queen? erinevalt teistest taolistest muusikutest, ei ole seda riisalu poolt produtseeritavast muusikast kuidagi võimalik välja lugeda. õnneks ei muutu queen sellest halvemaks ka...
|
|
|
Post by raul on May 23, 2005 19:33:13 GMT 2
Meie Mehe muusika ei saranane jah kuidagi Queeni muusikaga, aga lihtsalt huvitav oli kuulata neid tol hetkel. Muidu see õnneks väike lõik MW'st tuli ju päris hästi välja. Ega ma sellepärast loomulikult veel MM'st austama ei hakka.
|
|
|
Post by siloex on May 30, 2005 10:02:16 GMT 2
Huvitav huvitav, et Riisalu kuulab ka QUEENi vot ime aga seda peaks iga Eesti QUEENi Fän klubi liige teadma, et VAHUR KERSNA ON QUEENi fän ja neid on teisigi oli üks saade ETV-s mis ma ei tea mis pöhjustel ära lõpetati ahja saade ise "Klaver Põõsas" ja seal esitati QUEENi lugu KRT TULE NÜÜD MEELDE IGA TAHES SEE ON GVH II- PEAL OLEMAS NOH SEE RONGIGA LUGU KRT AH POLE VAST HULLU NÜÜD ASJAST. SEAL SAATES OLI KÜLALISTEKS LEELO TUNGAL JA JNE MEELDE ENAM EI TULE. AGA VÄHEMALT NEED TUNTUD INIMESED KES SEAL OLID PIDASID QUEENI ÜHEKS OMA LEMMIKUKS.
|
|
|
Post by luize on May 30, 2005 11:09:12 GMT 2
aga seda peaks iga Eesti QUEENi F�n klubi liige teadma, et VAHUR KERSNA ON QUEENi f�n ja neid on teisigi oli �ks saade ETV-s mis ma ei tea mis p�hjustel �ra l�petati ahja saade ise "Klaver P��sas" ja seal esitati QUEENi lugu KRT TULE N��D MEELDE IGA TAHES SEE ON GVH II- PEAL OLEMAS NOH SEE RONGIGA LUGU jajaa, seda teame me muidugi, et vahur on fänn kui ma ei eksi, siis käis nimetatu ise ka dvd esitlusel kohal. ma vähemalt pildi pealt vaatasin ja vahuril oli kunagi JAH show nimeline saade telekas, selle algussigna oli mäletatavasti Lazyng On The Sunday Afternoon (palun vabandust, kui sai valesti kirjutet. tegin siinkohal imeliku avastuse: ei ole nagu esimese otsimise peale võimalik kusagilt leida queeni albumite nimekirja ja seal sisalduvate laulude nimekirja. imelik ju. ei ole endalgi võimalik kiirelt vaadata, mis ja millal, rääkimata siis uutest võimalikest vännidest. või siis olen ise juhm, see võimalus on ka olemas ) aga mis sellesse rohgiloosse puutub, siis kõige tõenäolisem variant on Breaktrough. ja veelkord vabandan, kui valesti läks kirjapilt. ülaltoodud põhjustel.
|
|
|
Post by Pelle on May 30, 2005 12:34:20 GMT 2
|
|
|
Post by luize on May 30, 2005 15:51:56 GMT 2
Sorry, et pole hetkel rohkem viitsinud teha egas ma seda e ütlegi, et miks sa pelle ei tee midagi. veider ainult, et ametlikul kodulehel kah pole midagi... vähemalt on jube keeruline leida. igast muud infot on palju kulub. ja sinu poolt, pelle, juba sissekantud plaatidel kumbagi minu poolt nimetet lugu ei ole. kahjuks.
|
|
|
Post by zypzyke on Jun 1, 2005 15:22:23 GMT 2
www.queenwords.com/lyrics.shtmlsellel lingil peaks vist enam-vähem kõik albumid olemas olema...st lugude nimekirja ja sõnadega... pole veel jõudnud täielikult läbi vaadata, aga väga tänuväärne töö igal juhul... Lazing on a Sunday Afternoon on täitsa olemas ja A Night At The Opera plaadilt teine lugu ise võtsin ühel suveõhtul ette umbes tunniajase töö ja kirjutasin märkmikusse albumid ja lood üles... et kui vaja peaks minema, siis on alati võtta...ja täiesti imelik, KUI palju on vaja läinud
|
|