|
Post by Pelle on Jun 1, 2005 15:35:50 GMT 2
Oijah millised mälestused selle lingiga tulevad Omal ajal ma copysin kõikide plaatide lüürika Wordi ja printisin 200 lehte välja, mis võttis terve päev aega! Ja kahjuks olen ma plaate risti ja põiki nii palju uurinud (just kodulehe tegemise pärast), et ma tean kõikide lugude pealkirju/autoreid
|
|
|
Post by zypzyke on Jun 1, 2005 15:41:21 GMT 2
aga miks kahjuks? see on ju tegelikult omamoodi tore... ühel tõelisel fännil peavadki lood ilusasti peas olema mina tean enam-vähem, mis plaadi pealt miski on...aga autoritega läheb juba raskemaks
|
|
|
Post by Pelle on Jun 1, 2005 15:46:46 GMT 2
Enam ei ole lihtsalt huvitav nagu vanasti, et ohh mis lugu see on, kes selle autor on, mis stoory seal taga võiks olla
|
|
|
Post by luize on Jun 1, 2005 15:48:20 GMT 2
aga miks kahjuks? see on ju tegelikult omamoodi tore... �hel t�elisel f�nnil peavadki lood ilusasti peas olema mina tean enam-v�hem, mis plaadi pealt miski on...aga autoritega l�heb juba raskemaks toetan seda east teadmise värki. aga kahjuks tean ma ka seda, et kui kogu aeg vaja ei ole, siis ajapikku lähevad meelest ära... ja oma eriti vigasest kirjutisest paar aega tagasi ma üldse ei räägiks enam... piinlik ent lehekülg on asjalik. ses mõttes et täidab täpselt seda eesmärki, miks ta üles on pandudki. muide, kudas saada selle viimase väljaande omanikuks, mis seal nimekirjas oli? ma tahaks.
|
|
|
Post by luize on Jun 1, 2005 15:53:22 GMT 2
Enam ei ole lihtsalt huvitav nagu vanasti, et ohh mis lugu see on, kes selle autor on, mis stoory seal taga v�iks olla kahju, pelle. minul õnneks ikka vahetevahel veel on. põnev, ma mõtlen. laenutasin just raamatukogust as it began ja kaevan mõnuga. aga mis sellesse viimasesse teosesse nüüd puutub siis ma vist olen jälle valesti aru saand, sest kui pealkiri on Non-Album Tracks, siis nagu albumit polekski? või on see siuke uumor lihtsalt. muide, ma polegi foorumisse juhtund kahe klubiliikmega samal ajal. lihtsalt siuke täheleanek. muhe.
|
|
|
Post by Pelle on Jun 1, 2005 15:54:24 GMT 2
egas ma seda e ütlegi, et miks sa pelle ei tee midagi. veider ainult, et ametlikul kodulehel kah pole midagi... vähemalt on jube keeruline leida. igast muud infot on palju kulub. ja sinu poolt, pelle, juba sissekantud plaatidel kumbagi minu poolt nimetet lugu ei ole. kahjuks. Lazing... on kohe järgmisel
|
|
|
Post by Pelle on Jun 1, 2005 15:57:17 GMT 2
kahju, pelle. minul õnneks ikka vahetevahel veel on. põnev, ma mõtlen. laenutasin just raamatukogust as it began ja kaevan mõnuga. aga mis sellesse viimasesse teosesse nüüd puutub siis ma vist olen jälle valesti aru saand, sest kui pealkiri on Non-Album Tracks, siis nagu albumit polekski? või on see siuke uumor lihtsalt. muide, ma polegi foorumisse juhtund kahe klubiliikmega samal ajal. lihtsalt siuke täheleanek. muhe. See on küll hea, et ma pole veel mitte ühtegi raamat lugenud. Non-album trackse tean ma ka, kunagi ammu tõmbasin Me ükskord olime neljakesi-viiekesi foorumis sees! Õu jeee
|
|
|
Post by zypzyke on Jun 1, 2005 19:40:42 GMT 2
As it begani loen ma ikka ja alati suure rõõmuga jälle nö koduraamatukogus olen ma vist ainuke inimene, kes seda laenutab...järjepidevalt, tartust olen paar korda võtnud. Millegipärast pole veel ühestki antikvariaadist seda leidna suutnud :S Hiljuti lugesin küll Freddie kohta käiva raamatu läbi, Jimi Mercury and Me... natuke raske oli lugeda, kuidagi liiiga otsekoheseks läksid need kirjutised vahepeal. Aga suvel loodan Iirimaalt leida mõned inglisekeelsed raamatud lisaks olgu-olgu...tean, et läksin vist üldisest teemast veidi mööda btw luize...kas sa oled ka tartust?
|
|
|
Post by TheQueen on Jun 5, 2005 10:10:07 GMT 2
Saade Eesti Muusika Karikas, mille õnneks võitis Noorkuu, seal esitas Noorkuu We Will Rock You'd, mis oli omamoodi ja ilus
|
|
|
Post by Pelle on Jun 5, 2005 18:43:42 GMT 2
Kahjuks ei näinud. Aga see karika saade läks lõpus ikka imelikuks - miks võitis Noorkuu üldse - täiesti müstika. Esiteks pole see selles mõttes "bänd" ja nüüd nad said 50 000.- tehnikat omal valikul. Mis nad hakkavad nüüd pille õppima või...täiesti koom ;D
|
|
|
Post by luize on Jun 6, 2005 7:05:38 GMT 2
As it begani loen ma ikka ja alati suure rõõmuga jälle Aga suvel loodan Iirimaalt leida mõned inglisekeelsed raamatud lisaks btw luize...kas sa oled ka tartust? ma oian tartus as it beganil silma peal. ses mõttes et varsti tulevad mõned eksemplarid jälle müüki kui ebavajalikud neil... mul on neid väga vaja mercury and me on kohati äris jõhker raamat küll. aga kui sa iirimaale lähed, ehk tood mullegi mõne teose kaasa siis? neid saaks ilmselt neti teel osta koduski, aga mina olen siukse orgunni jaoks liialt rumal. ja nii läheb vist kallimaks kah palju. ma arvan. nii et mis sul on plaanis osta? btw luize on tartust küll
|
|
|
Post by TheQueen on Jun 6, 2005 14:25:59 GMT 2
ikka parem kui meie mees oleks võitnud. noorkuu nüüd eesti parim bänd tõesti ei ole.
|
|
|
Post by TheQueen on Jun 6, 2005 14:27:00 GMT 2
mu sõnastus oli mu mõttele natue vale. see et noorkuu võitis on parem kui oleks mei emeesvõitnud. See oli mu mõte.
|
|
|
Post by Maarjazypzyke on Jun 7, 2005 19:02:41 GMT 2
äh... ja mina just tegin tartuga suveks suhted üks-null... tähendab, mõned korrad enne suurt lendu ikka veel satun sinna... aga kui need as it begani raamatud enne 28. juunit müüki tulevad, anna mulle ka teada. ma muidu loen raamatukogu omad ribadeks aga kui iirimaale lähen ja midagi leian, eks siis ikka veel kindlalt ei tea, mille peale välja lähen... eks kohapeal selgub
|
|
|
Post by Pelle on Jun 7, 2005 19:38:47 GMT 2
Luize, kes neid raamatuid müüma hakkab? Ma võtaks ka ühe siis juba.
|
|