|
Post by TheQueen on Jul 11, 2005 13:58:29 GMT 2
Kuna varsti on kätte jõudmas nende kahe võrratu mehe sünnipäev, siis tahaksin uurida lähemalt plaanide kohta nende sündmuste tähistamiseks. Oli varem jutt nädalavahetusest mis jääb nende kahe tähtpäeva vahele?
|
|
|
Post by Blue Rock on Jul 12, 2005 19:37:57 GMT 2
Idee on isuäratav. Kui vaadata meeste vaimset vanust, siis alati asjalik & s6bralik Brian on enda jutu poolest 19. juulist alates 28-aastane ja elu tippvormi ennast ajanud Roggie`le kukub nädal hiljem 26 täis Füüsiline vanus on siiski k6igest ainult numbrite kombinatsioon... Seega, kui pisut kalendrit piiluda, see nädalavahetus on 22-23:ndal juulil. Käin välja sellise idee, et kui kusagilt m6ni ruum leidub, siis v6iks korraldada "teema6htu", kus kuulatakse Briani ja Rogeri kirjutatud lugusid. Programmi koostajaks ehk siis DJ:ks v6iks olla ntx Ash, Pelle, TheQueen ja kasv6i mina ise....v6i miks ka mitte k6ik koos
|
|
|
Post by TheQueen on Jul 12, 2005 22:57:19 GMT 2
Väga armas mõte, Blue Rock Võib nt kokku miksida siis sellise plaadi mis eriliselt kirjutatud Briani ja Rogeri poolt. Aga siin pean võibolla üritusest ära ütlema. Nimelt on mul vanemad Tartusse minemas 22-23, ja kuna meil on kutsikas ( kellel nimeks Roger ) siis pean mina teda koju valvama jääma Ma tõesti ei tahaks sellest üritusest ilma jääda.
|
|
|
Post by Pelle on Jul 13, 2005 15:46:23 GMT 2
Jah Dj oleks lahe olla. Ma teaks enam vähem kõiki lugusid peast öelda, mis on Rogeri ja Briani kirjutatud. Ürituste kuupäevadega on meil alati jama. Äkki teeme hiljem, et TheQueen ka osa saaks? Ma ei tea isegi kas saan osa võtta, sest mul pole linnas ööbida kuskil. Teeme Raplas Ootame, kui inimesed maalt tagasi tulevad ja vaatame mis nad räägivad. Huvitav, ma olen juba tükk aega maal, aga olen rohkem arvuti taga kui ma linnas olin
|
|
|
Post by TheQueen on Jul 13, 2005 18:45:11 GMT 2
See oleks väga tore, kui tehtaks siis kui minagi saan
|
|
|
Post by Blue Rock on Jul 13, 2005 20:10:39 GMT 2
Nagu aru saan, on ilmselt nii 50% nendest 4-5st aktiivsest kirjutajast väljaspoolt vabariigi pealinna. Seega, juhul kui midagi konkreetset ei toimu, tuleb lihtsalt t6sta meeste auks klaasike midagi joodavat....Rogeri puhul kindlasti valget veini
|
|
|
Post by TheQueen on Jul 13, 2005 22:22:57 GMT 2
Kahju kui midagi ei toimuks... inimesed, kus te kõik olete?!
|
|
|
Post by Ash on Jul 14, 2005 17:19:14 GMT 2
aitäh, theQueen, et teema üles võtsid!!! lugu on selline, et tegelikult oli plaanis üks suur-suur pidu nende kahe mehe sünnipäevade korralikuks ühiseks tähistamiseks 22. juulil, kuid kuna seni jäi minu käeulatusest välja vajalikud inimesed, siis lükkus see tänase seisuga 4. augustiks. Aga selleks päevaks on ruumid ja kõik muu vajalik kindlasti olemas Niiet tehke kõik kalendrites sellele päevale ring ümber!!! detailsemalt räägin veidi hiljem Aga nüüd juulikuust. Omaltpoolt olen igaljuhul käpp. võime minna välja või ka kellegi poole, kuidas võimalused on, ja tegelikult polegi vahet, peamine on lihtsalt kokku saada
|
|
|
Post by TheQueen on Jul 14, 2005 18:05:41 GMT 2
Väga hea! Aga siis võiks veel inimesi endast märku anda, kes tahavad/soovivad kokku saada.
|
|
|
Post by luize on Jul 19, 2005 6:18:29 GMT 2
ÕNNE, BRIAN!
|
|
|
Post by Ash on Jul 19, 2005 10:34:24 GMT 2
Cheeeeers, mate!!! et siis neljapäeva õhtul?
|
|
|
Post by TheQueen on Jul 19, 2005 10:59:26 GMT 2
Õnne, õnne, meie kangelasele Brianile nelhapäev? kus? mis ajal?
|
|
|
Post by zypzyke on Jul 19, 2005 12:53:01 GMT 2
ka mina onnitlen Brianit... tostan ohtul klaasi ka ja tahaks hirmsasti koos teiega nende sunnipaevasid tahistada, aga mind takistab asjaolu, et ma olen eestist pea 2000 km kaugusel, aga seda lahemal Inglismaale... aga toredat pidu teile uks asi veel... ega te Johni ara ei unustanud kas tema sunnipaev tuleb tahistamsele koos Briani ja Rogeri omaga voi eraldi? kui eraldi, siis olen mina ka vast juba tagasi ja loon kah kaasa... senikaua aga- toredat suve ja veelgi toredamat pidu teile! paikest!
|
|
|
Post by TheQueen on Jul 19, 2005 16:07:07 GMT 2
Nii palju kui mina olen aru saand siis hetkel ikka Brian ja Roger ... ja John siis eraldi?
|
|
|
Post by Ash on Jul 20, 2005 1:26:43 GMT 2
kõigepealt ikka selle kuu sünnipäevalapsed et augustis ka tegevust oleks, eks aga siis neljapäeva õhtul....lähme istume Angels'is, tutvustan teile kaasautorit tulevale üritusele ja näitan tulevast kuriteopaika. (Sauna tn.1, tallinn) Levitan taaskord oma telefoninumbrit, mis on teie kõnedele alati avatud, 5345 1497.
|
|