|
Post by zypzyke on Aug 19, 2007 9:33:05 GMT 2
Täna tähistab lisaks paljudele teistele toredatele inimestele oma sünnipäeva ka auväärt basskitarrist John Deacon. Mul käib vahetevahel peal selline väike ühe queeni-liikme eelistamine/rohkem armastamine peal. Viimased pool aastat olengi ma igas loos, mida kuulanud, olnud just kõige rohkem bassi kütkes.. Nii et cheers, mister Deacon John Pikka iga!
|
|
|
Post by Pelle on Aug 19, 2007 13:13:59 GMT 2
Õnne John!
|
|
|
Post by anne on Aug 19, 2007 15:45:14 GMT 2
;)Oi, täna on sünnipäev Queeni pesamunal Johnil, ta saab 56-aastaseks. Mis temast peale Queeni saanud on, ei tea keegi midagi. Ta oli üldse selline nokitseja tüüp- ei teinud sooloalbumeid, ei teinud lollusi ja sigadusi, nagu Ozzy Osbourne või Axl Rose, ei olnud soololaulja, aga oskas ka häid hitte kirjutada. Peale Freddie surma ütles ühes dokfilmis järgmist: Mul oli tunne, et oleksin justkui oma venna matnud. Omal ajal jäi tal magistritöö kirjutamata, sest Queeni edu kasvades oli ta sunnitud sellest loobuma. Kes teab, ent äkki teeb ka tema selle valmis nagu tema bändikaaslane May. Kiputakse arvama, et ta oli muusik vastu tahtmist, ent ma seda ei usu- kui see nii oleks olnud, ei oleks ta bändi kauaks jäänudki.
|
|
|
Post by Chahna on Aug 19, 2007 19:24:20 GMT 2
Palju õnne Johnile! Ma ei usu samuti, et arvamus, et John muusik vastu tahtmist oli end õigustab. Kui ta oleks ehk ainult pillimängija olnud, siis veel, aga ta oli ju helilooja ka. Sunniviisiliselt häid lugusid ei kirjuta, minu arvamuse kohaselt.
|
|
|
Post by Blue Rock on Aug 19, 2007 20:19:50 GMT 2
"Johni andekus seisneb laste tegemises ;D" AshWell, kas just päris nii...
|
|
|
Post by anne on Aug 21, 2007 14:44:59 GMT 2
Nojah, mis puutub Queeni järeltulijatesse, siis Johnil ja Veronical on neli last: Robert(32), Michael (29),Laura(28) ja Joshua (23).Brianil ja Chrissiel kolm:Jimmy(29),Louisa(26)ja Emily(20).Rogeril samuti neli, esimesest kooselust Felix (27) ja Rory (21) ja teisest Rufus Tiger(16) ja Tiger Lily ( ei tea, mis aastal ta sündinud on, siis oskaks ka vanuse välja arvutada.) Andmed pärinevad raamatust Queen-nii nagu kõik algas. Vot nii.
|
|