|
Post by Pelle on Dec 20, 2007 21:37:29 GMT 2
Kohe ütlen, et see ostusoov ei vanane! Kui loed postitust kasvõi aasta hiljem ja sul oleks pakkuda As It Began raamatut, siis võta kindlasti kontakti! Ma oleksin rahul ükspuha, kas eesti- või ingliskeelse versiooniga. Kui keegi näeb poes kuskil, siis kohe kindlasti andke teada. I'm desperate
|
|
|
Post by Pelle on Dec 20, 2007 21:40:41 GMT 2
zypzyke, ma loodan sinu peale, et sa kunagi äkki näed seda Londoni poodides. või juba oled näinud? Vaatasin isegi ebay's müüakse, aga pole seda teenust kasutanud.
|
|
|
Post by anne on Dec 23, 2007 15:35:01 GMT 2
Pelle, ka mina katsun silmad lahti hoida ja kui tõesti mõnes antiikvariaadis vedeleb, siis ostan ära. Rahva Raamatus kevadel oli, aga raamatul on sedavõrd suur menu, et läks nagu soe sai. Loodan südamest, et nad uuesti veel kunagi müüvad.
|
|
|
Post by zypzyke on Dec 27, 2007 14:28:39 GMT 2
No kui ma nyyd talvepuhkuselt tagasi l2hen, eks ma siis l2hen ja teen yhe tiiru vanaraamatupoodides. Sest ma ei usu eriti, et Waterstonesist seda saab Aga Pelle, kas sa Amazoni oled vaadanud? Seal on p2ris odavatest kuni suht kalliteni variante.. meanwhile- sygisel tuli ju v2lja Briani biograafia www.waterstones.com/waterstonesweb/displayProductDetails.do?sku=5898426amazonist j2lle odavamalt tegelikult..
|
|
|
Post by Pelle on Dec 27, 2007 15:48:36 GMT 2
Vaatasin amazonist, aga jällegi pole seda kasutanud.
|
|