|
Post by Ash on Nov 11, 2004 19:00:09 GMT 2
Tead mis ash, kui oleks võimalik, siis tee tekst valgeks Nii peaks parem olema. palun homme mõtleb veel mõne põhivärvi, või jääme roosa juurde?
|
|
|
Post by TheQueen on Nov 11, 2004 19:02:48 GMT 2
Minu meelest on praegu lihtsalt ideaalne
|
|
|
Post by Mustafa on Nov 11, 2004 21:03:10 GMT 2
Tämä on oikean hyvä! Valge kiri on tõesti hea ning mul pole midagi selle vastu, kui niimoodi jääkski!
|
|
|
Post by Pelle on Nov 11, 2004 21:45:29 GMT 2
Väga hea, las jääda nüüd mõni aeg selline.
|
|
|
Post by Konturo on Nov 23, 2004 18:16:56 GMT 2
Praegune on päääris mõnus
|
|
laur
Uusliige
|
Post by laur on Dec 1, 2004 10:38:19 GMT 2
Viies päev tuleb mingit saasta teie lehelt.Apua! Tehke ometi midagi
|
|
|
Post by Ash on Dec 1, 2004 13:56:57 GMT 2
spämmi? ennekuulmatu. aga kui meiliaadress oma profiilist siin ära võtta, sis peaks kõik ju korras olema.
|
|
|
Post by minies on Dec 6, 2004 12:36:08 GMT 2
mul tekis natz probleeme sest registeerida ikka andis errori mingi jama on, siis võibolla selle tõttu on sattunud mitu erinevat nime kuigi alguses tahtsin ainult ühenimega siseneda mõtlesin äkki on se nimi kasutusel, et miks muidu errori lõi.<br> vabandust siis foorumi looja miniest... mingi jama uue nime pean valima kuigi ma ei sa oma enda valitud nimega niigi sisse eks ole hea kui keegi seletaks milles asi ja tteg ka looli selgeks kuidas korralikut registeerida. ;D
|
|
|
Post by Ash on Dec 6, 2004 19:28:03 GMT 2
niipalju kui ma mäletan tuli registreeumisel oma e-mail kirja panna. server saadab automaatselt kinnituse ja edasiste juhtnööridega meili enamasti ka. ma pole kindel aga vist anti kindel password ka? kui tahad jätta oma jubaregistreeritud nime sis ma annan sulle uue passwordi ja sa peaks kindlasti sisse saama. saada mulle meil v midagi freddiemercury@hot.ee ja teeme asja korda.
|
|
Splint
Uusliige
F?nnan Queeni!
|
Post by Splint on Dec 30, 2004 1:48:27 GMT 2
Ma tean kuhu teha foorum!See on Eestikeelne ja tasuta!Kylaline.ee! ;D
|
|
|
Post by luize on Jan 10, 2005 14:55:00 GMT 2
... nii et võtab kohe vanduma. ma ei tea, kas tegemist on ainult minu probleemiga, aga viimasel ajal on sellel leheküljel lausa kohutavalt aeglane liikumine. ühte pilti loeb ette kaks minutit. ja ainult siin, mujal probleemid puuduvad. viimasel ajal keegi eriti ei kirjuta ka, võibolla on teilgi mingi jama? muidugi, täna on ju veel need tormi-jamisiganes kahjustused ning netiühenduses võib esineda häireid. aga minu meelest oli varem juba mingi jama. ehk siis, kas teie meelest on ka aeglane ja kui jaa siis miks? ma tahaks kiiremat infut.
|
|
|
Post by Pelle on Jan 11, 2005 10:54:56 GMT 2
Ma pole hetkel oma arvuti taga, aga siin töötab täitsa normaalselt. Seda, miks inimesed ei kirjuta eriti, ei oska üldse kommenteerida.
|
|
|
Post by Ash on Jan 11, 2005 22:04:02 GMT 2
Minul ta töötab ka täiesti korralikult. Hetkel ei oska midagi muud arvata, kui ehk probleem võiks olla sinu browseri cookiedes ja pluginates mitmesugustes....tunnistan, see pole minu tugev ala, aga kui veidi katsetada setingutega võib häid tulemusi saada. Kellegil veel probleeme kiirusega esineb?
|
|
|
Post by luize on Jan 12, 2005 14:04:25 GMT 2
hmhh, küpsised ja muud jamad ei takista normaalse kiirusega avanemast teistel lehekülgedel millegipärast. aga ma tahtsingi rohkem teada, kas minus on viga või jama üldisem. nüüd on siis selge et minu viga. aga arvuti vahetades tegelikult olukord paranes kaa juba. PIISS
|
|
|
Post by Ash on Jan 12, 2005 19:52:07 GMT 2
|
|