|
Post by Pelle on May 26, 2006 20:02:04 GMT 2
Mulle ka must taust meeldib. Ja polegi aru saada, et vahepeal hakkab pilti tegelikult kordama, aga kuna ääred on mustad, siis pole üleminekut märgata Kui internet on aeglane ja lehte mõtleb kaua, siis näeb nägusid ka päris kaua
|
|
|
Post by TheQueen on May 27, 2006 10:35:55 GMT 2
Juzt. Niiet väge hea valik taustaks (Y)
|
|
|
Post by Prince on May 27, 2006 17:39:48 GMT 2
foorum näeb kohe uuem ka välja, väga hea valik
|
|
|
Post by luize on May 30, 2006 7:52:46 GMT 2
foorum näeb kohe uuem ka välja, väga hea valik mjaa, miks siis ei näe, seda küll. aga mis sisulise tegevuse kohta öelda? ega ma ise ka teab mis head eeskuju ei näita, aga veidralt järsku sai siin inimestel kõik öeldud, mis öelda oli. et jätab koguni mulje, nagu oleks miski must kass kellegi vahelt läbi jooksnud. aga tõenäolisemalt on inimesed lihtsalt bisid või avastanud enda jaoks muid võimalusi.
|
|
|
Post by Prince on May 30, 2006 10:49:10 GMT 2
Minul on hetkel examite periood, -olen uppunud raamatutesse- ,et pole aega olnud üldse asjaga tegeleda, aeg-ajalt olen küll siit läbi hüpanud, et vaadata mis toimub, aga ma pakun, et enamusel on tegemist lõpetamistega, v millegi taolisega
|
|
|
Post by Pelle on May 30, 2006 19:39:59 GMT 2
Praeguse olukorra kohta ei tea öelda. Foorum on vaikne olnud umbes aasta aega. Kõigil said mõtted otsa ma ka arvan. Ega see foorum polegi populaarne kunagi olnud. Enne oli lihtsalt rohkem viitsimist uusi teemasid mõelda ja nii.
Ma tõmban suvel eeldatavasti aastaks ajaks sõtta, nii et eemaldun mõneks ajaks üldse arvutitest ja kõigest sellest.
|
|
|
Post by luize on Jun 2, 2006 7:19:57 GMT 2
Ma tõmban suvel eeldatavasti aastaks ajaks sõtta, nii et eemaldun mõneks ajaks üldse arvutitest ja kõigest sellest. Tohoo, kas päris eesliinile või siis tagalas kroonupoisi asemel kügeled? Tupli. Mehed mundris. Jaa. Aga mis puutub foorumisse kui sellisesse siis... ma arvan, et kriitiline mass on liiga väike. või siis ei ole tõesti piisavalt head eestvedajat? Või siis saame oma "vajaduse!" muud moodi rahuldet, kas siis neti õi muusikalise. Kahju muidugi.
|
|
|
Post by Flash Gordon on Jun 4, 2006 20:31:29 GMT 2
Mõni admin võiks uusi kontosi rohkem aktiveerida, olen juba üsna kaua järjekorras oodanud tänud
|
|
|
Post by Pelle on Jun 4, 2006 21:17:06 GMT 2
Vabandust, ma sain hiljuti alles adminiks ja ei teadnudki et käsitsi aktiveerima peab. Tegin test konto proovi mõttes ja pidigi aktiveerima. Kõige lollim on see, et adminile ei viska mingit teadet või asja, et uus liige vajab aktiveerimist or smth. Nüüd olen targem. Anyway, kui su kasutajanimi on gordon, siis nüüd peaks korras olema. Kui veel mingi mure, siis anna teada. Ash tegeles varem selliste asjadega
|
|
|
Post by Prince on Jun 4, 2006 22:22:38 GMT 2
huvitav, kas neid jäi palju aktiveerimata
|
|
|
Post by Pelle on Jun 4, 2006 22:31:15 GMT 2
Võin üle vaadata. Iga kasutaja profiilile peab eraldi minema ja ühes kohas No/Yes valima - tüütu ta on, aga teen ära. Kuigi arvan, et enamik on aktiveeritud.
|
|
|
Post by Prince on Jun 4, 2006 22:33:21 GMT 2
Võin üle vaadata. Iga kasutaja profiilile peab eraldi minema ja ühes kohas No/Yes valima - tüütu ta on, aga teen ära. Kuigi arvan, et enamik on aktiveeritud. Edu , sa oled vist hetkel ainuke vaba admin, mai tea kas ma saan seda teha, pole veel vaadanud mis võimalused muyl on- või juurde tekkinud- kui on
|
|
|
Post by Prince on Jun 4, 2006 22:40:15 GMT 2
Võin üle vaadata. Iga kasutaja profiilile peab eraldi minema ja ühes kohas No/Yes valima - tüütu ta on, aga teen ära. Kuigi arvan, et enamik on aktiveeritud. Edu , sa oled vist hetkel ainuke vaba admin, mai tea kas ma saan seda teha, pole veel vaadanud mis võimalused muyl on- või juurde tekkinud- kui on ma vaatasin üle, kõik on kas aktiveeritud v mul pole seda powerit
|
|
|
Post by Pelle on Jun 4, 2006 22:46:40 GMT 2
Sa mõtled seda members listi? Seal on jah kõik kirjas, aga activation värki ta seal listis ei näita. Peab Modify User panema jne. Sa oled Üld-Mode ja seda powerit sul vist tõesti ei ole
|
|