|
Post by Pelle on Jul 13, 2005 16:14:34 GMT 2
Selle foorumi uuendusega tehti väga huvitav asi. Nimelt saab näha, mis teemat keegi Viewib (vaatab). Nii kui postituse ära teed, näed et keegi külaline juba vaatab ;D
|
|
|
Post by Pelle on Aug 14, 2005 20:10:02 GMT 2
Oo, almighty Ash, vaheta taas kord värvid ära Kas teil ei hakka pikka aega siin lehel olles silmad valutama? Pika aja jooksul mõtlen nii 10-15 min Liiga erepunane on ikka. Kellegi leht on selline taas007.proboards42.com/Ära nüüd sama hallikat värve tee, aga midagi sarnast
|
|
|
Post by raul on Aug 15, 2005 0:30:45 GMT 2
|
|
|
Post by Pelle on Aug 15, 2005 0:54:32 GMT 2
Ega ma nii tumedat ei tahaksi, aga võiks olla tumedam värv kui meil praegu. Erksad värvid rikuvad silmi - või mitte?
|
|
|
Post by Pelle on Sept 18, 2005 10:55:27 GMT 2
Ash, ettepanek teha esilehele Arhiiv topic, kuhu tõsta vanad teemad, mis oma säilivusaja ületanud... Nt. siinsamas Küsimuste all on teema konserdile sõit, mis võiks vabalt arhiivis olla. Arhiiv oleks siis alternatiiv maha kustutamisele. Teemasid saab tõsta Move Topic käsklusega.
|
|
|
Post by luize on Dec 19, 2005 9:23:00 GMT 2
Vabandust, et vanainimene on ommiku vara nii ärritatud, aga see ajab ikka tõepoolest vihale juba . Küllap olete teiegi, kullakesed, kokku puutunud selle jaapanikeelse versiooniga loost Bicycle. Ma kustutasin selle kahjuks endal ära, mudu paneks üles nende jauks, kes tõesti veel ei ole kuulnud. Või siis ei paneks ka, kui järele mõtlema hakata. Iseenesest ei olegi millegi üle pahandada, eks nalja ole ju ennegi tehtud ja ega jaapanlased paha pärast (niipalju kui mina mäletan, oli freddie oma eluajal suur japside lemmik ja ebajumal). aga nüüd, just viimase nädala jooksul, on vist KÕIK raadiojaamad avastanud, et selline lugu on tehtud. Ja neil päevil mängivad nad KÕIK seda suure mõnuga, teinekord isegi mitu korda päevas. KAUA VÕIB, MA KÜSIN? See on nõme lugu, kullakesed, ärge seda mängige enam. Ükski nali ei ole nii kaua aega järjest naljakas. Ausalt. Võibolla reageerin üle. Ehk ikka on naljakas ka. Või mis teie arvate?
|
|
|
Post by Pelle on Dec 19, 2005 11:46:48 GMT 2
Küll on hea, et ma raadiot üldse ei kuula.
|
|
|
Post by zypzyke on Dec 19, 2005 19:02:14 GMT 2
mina raadiot kuulanud pole (kui seda asja just Manias ei lasta : aga tegelikult nii huvi pärast võiks ju kuulata seda värki...kas selle loo nimi ongi kohe Bicycle race või on miskit jaapanikeelset välja mõeldud?
|
|
|
Post by TheQueen on Jan 4, 2006 0:54:46 GMT 2
Et siis Ilusat Uut aastat meie väljasurnud foorumile ka ;D
|
|
|
Post by zypzyke on Jan 4, 2006 15:18:22 GMT 2
Head Uut jah ;D Paistab, et Queenisõpradel on jõud raugemas
|
|
|
Post by Pelle on Jan 4, 2006 16:59:16 GMT 2
Mul vahest tuleb mõte, et võiks selle foorumiga kuhugi uude keskonda kolida (uue välimusega ja nii), aga pole seda viitsimist asja ette võtta Head uut siiski!
|
|
|
Post by Pelle on May 26, 2006 10:31:18 GMT 2
Kuidas selline must Queeni taust meeldib? Võib jätta?
|
|
|
Post by raul on May 26, 2006 13:31:58 GMT 2
Must on hea värv . Aga, et need näod niimoodi poolikutena jäävad, see häirib.
|
|
|
Post by Pelle on May 26, 2006 14:27:56 GMT 2
Siin ei anna midagi teha. Pilti liigutada ei saa. Siis näeb korraks tervet pilti, kui foorumis ringi liikuda. (Refresh) Mind see reklaami bänner häirib kõige rohkem, see jääbki just ette Muidugi võib teise pildi otsida, aga sama asi, et põhimõtteliselt ainult pildi ääri näeb, keskosa mitte.
|
|
|
Post by TheQueen on May 26, 2006 16:03:07 GMT 2
Must taust on väga hea! Minu arust võib jätta
|
|