|
Post by Ash on Apr 18, 2004 15:31:54 GMT 2
tere uutele foorumikülastajtele. peale liitumist tutvustage ennast siin.
|
|
|
Post by Pelle on Apr 18, 2004 17:01:46 GMT 2
(Kuna see postitus oli üle aasta vana, siis läks väikesele muutmisele) Vastake kõik umbes nii: nimi: Pelle vanus: 20 elukoht: Raplamaa, Kehtna mida teen: tudeerin pealinnas lemmik Queen'i lugu: vist A Kind Of Magic teised muusikalemmikud (OK, here we go läheb tähestiku järjekorras): Bruce Springsteen, Coldplay, Dagö, Franz Ferdinand, Genialistid, Gorillaz, Interpol, Led Zeppelin, Lenny Kravitz, Linkin Park, Moby, Nirvana, Pink Floyd, Rammstein, Red Hot Chili Peppers, System Of A Down, The Darkness, The Doors, The Flaming Lips, The Killers, The Rapture, The White Stripes, The Who, U2, Yeah Yeah Yeahs. Neid on muidugi veel, aga te väsiks enne ära ja kindlasti keegi ei lugenud seda listiga lõpuni lemmikfilmid: Pulp Fiction, Reservoir Dogs, Kill Bill (ühesõnaga Tarantino), siis Goodfellas, Snatch, Memento, LOTR 1-3, Identity, Shrek, Ice Age, Monsters Inc., Royal Tenenbaums, Forrest Gump, Fight Club, Matrix jne. (ütlen siinkohal ära, et olen väga suur filmisõber) lemmikraamat: Paulo Coelho "Alkeemik", A. Kivirähk "Rehepapp" rohkem ei meenu midagi olulist (ei hakka mingeid lemmikvärve ja asju panema), aga eks igaüks ise teab, mis ta veel enda kohta öelda tahaks)
|
|
|
Post by Prince on Apr 18, 2004 18:14:10 GMT 2
Nimi: Ahto Kerb Vanus: 16 sugu:M Elukoht: Eesti Tallinn Stroomi Tegevusala: Qümnaasiumi lõpetamine lemmiklugu: Made In Heaven ;D Lemmiktegevus(ed):Queeni kuulamine, Queeni kuulamine, lõsutamine, magamine, Queeni kuulamine, tenni teha (saltod jms.) Muu Muusika:põhiliselt klassika, aga mõned üksikud lood teistelt artistidelt, NT: E-type
|
|
|
Post by Ash on Apr 18, 2004 19:04:13 GMT 2
Tegevusala: Qümnaasiumi lõpetamine hästi öeldud aga jah nimi: Maarja vanus: 18 sugu: N elukoht: Tallinn kesklinn mida teen: keskkoolis käin veel viimasid nädalaid.... perekonnaseis: ei ole abielus. lemmik Q lugu: prohpets song, ride the wild wind ja kõik teised...vastavalt tujule:P teised muusikalemmikud: Black Rebel Motrcycle Club, Dandy Warhols, Andreas Johnson, etc. palju muud lemmikfilmid: Lotr, HP, Kill Bill, Pulp Fiction, Sleepy Hollow, etc lemmikraamat: Lotr series, Hobbit, HP series, Elric series, Dorian Gray portree, Tõde ja Õigus 1. osa, etc. palju muud
|
|
|
Post by luize on Apr 23, 2004 15:17:03 GMT 2
hmm, kas nüüd peavad kõik endast kõik infi teada andma? hea küll siis nimi: luize vanus: 29... varsti sugu: N elukoht: Tartu mida teed: tööd<br>perekonnaseis: vallaline lemmik Queen'i lugu: BoRhap teised muusikalemmikud: ohh, igast kraami. biitlid, doors, mihkel jaakson ka teatud piirini, igased eesti tüübid, kes vanasti kõvasti estraadi panid ja rokkisid, kõvasti folki ja noorematest eesti tegijatest genialistid näiteks. lemmikfilm(id): tõstan käed üles, sest valikut teha on võimatu. üldiselt on euroopa filmid paremad lemmikraamat: vaata eelmine punkt. viimasel ajal jääb lugemiseks häbematult vähe aega. aga üldiselt meeldib vaadata ajalukku, eriti euroopa kuningakodade ajaloost on väga põnevaid asju kirjutatud. aga ilukirjandust, head ilukirjandust on eesti autorite poolt nii palju välja antud, et katsuks sellegagi ühele poole saada. mida veel peaks lisama. armastan ratsa ja jalgrattaga sõitu ning kirjutan luuletusi. loodetavasti selgub kõik muu edaspidise tutvumise käigus
|
|
|
Post by Pelle on Apr 23, 2004 21:31:32 GMT 2
Vägev värk, nüüd teame kõik üksteiste eelistustest jälle natuke rohkem. Aga ma unustasin mainida veel olulisi minu muusikalemmikuid (hetkel) ja tänan luizet ja ash'i, et meelde tuletasite Niisiis Eesti parimad muusikud üldse minu arust on Genialistid (mul on nende debüüt "Genialistid" ja "Vanad ja kobedad soundtrack" - mõlemad väga head) Ja The Doors teeb väga head asja ning tänud ash'le, et soovitasid The Dandy Warhols'i.
|
|
|
Post by Ash on Apr 24, 2004 20:52:22 GMT 2
hmm, kas nüüd peavad kõik endast kõik infi teada andma? hea küll siis eheei, muidugi ei pea....ainult et alati on positiivne midagi igaühe kohta teada...näiteks nüüdasama avastasin, et jagan singua huvi ratsutamise vastu:)
|
|
|
Post by sanzz on May 3, 2004 17:40:07 GMT 2
Nimi: Sandri Laurand Vanus:19 Sugu: M Elukoht: Harjumaa Tegevusala:Käin veel natuke koolis, sõidan autoga ringi Perekonnaseis: vaba mees Lemmik Queeni lugu: Innuendo/Breakthru/ Was It All Worth It Teised lemmikud:Metallica, Pink Floyd, Amon Tobin, Lordz Of Brooklyn, Alabama 3, Django Reinhardt Lemmikfilm: thrillerid ja Sherlock Holmesi tegevused
|
|
|
Post by Pelle on May 4, 2004 12:19:53 GMT 2
Ma lugesin vahepeal Sherlock Holmsi raamatuid, meil neid kodus päris palju. Need mulle tohutult meeldisid ja eks meeldivad ka nüüd. Lugesin neid mitu suve järjest, sest siis oli aega, kuna ei olnud kohustuslikku kirjandust. Eelmine suvi vist ei lugenud või siis ainult ühe loo Filme olen ka alati püüdnud vaadata, mis räägivad Sherlock Holms'i tegemistest. Üks oli mingi eriti hea komöödia, et Sherlock ise oli loll nagu lauajalg, semmis naistega, jõi jne, aga Watson lahendas kõik case'd ära
|
|
|
Post by Pelle on May 4, 2004 12:27:11 GMT 2
Vabandust, kirjutasin Sherlock Holmes enne valesti, tegijal ikka juhtub. Seda komöödiat Holmes'st võib uurida siit (kel tahtmist muidugi): us.imdb.com/title/tt0096454/
|
|
|
Post by Sanzz on May 4, 2004 16:20:12 GMT 2
Hmmm. See võib täitsa äge film olla. Peaks uurima veits. ;D
|
|
|
Post by luize on May 5, 2004 11:50:09 GMT 2
mis puutub sellesse filmi, siis on päris tore film tõesti. ja õnneks on seda ka telekast päris palju näidatud. kõige segadusse ajavam on selle juures, et samad näitlejad on teinud ka inglaste seriaali, nii et kui poole pealt vaatama satuks, võib päris imelik olla...
|
|
|
Post by maaris on May 27, 2004 18:55:01 GMT 2
tere kõigile! veits imelik nii tutvustada ennast, aga teen proovi.. nimi: maris vanus: 18 elan: tallinnas tegelen: kooli lõpetamisega lemmikut queeni lugu raske valida, muutub suht tihti film mida võin ikka ja jälle vaadata on moulin rouge (nutune:'( aga nii ilus ) raamatutest: rehepapp ja veronika otsustab surra muusikast queen ja teistelt üksikud lood lemmik leiutised- jalgratas ja CD-pleier kuhu tahaks reisida on london.. ja arvake ära miks ja mulle väga meeldib, et selline leht on ja et teisedki queenist nii ilusasti räägivad.. aitähh teile!
|
|
|
Post by Ash on May 27, 2004 19:47:19 GMT 2
tere tulemast maaris
|
|
|
Post by mano on Jun 8, 2004 20:46:55 GMT 2
Tere rahvas. Mina olen siis klubi uusim liige. Nimi on mul Reio. Olen 23 aastane Tartu elanik. Ideepoolest saab minust sügisel üliõpilane, kui kõik hästi läheb. Queeni avastasin enese jaoks juba ammu, kuid viimase aastaga on see bänd end minu sisse söönud ja haakinud nagu kruvi puidu sisse. Parim Queeni lugu on hetkel Boheimian Rhapsody, mis on kuratlikult geniaalne muusikateos. Tegelikult on Queenil väga palju häid ja väga häid lugusid, nii et raske valik. Muusikat kuulan seinast-seina. Kergemat ja raskemat, kuid üks lemmikbände on veel Manowar, mille saatel olen kasvanud ja neid fännanud. Filmidest on valik suhteliselt suvaline, istuvad komäädiad, põnevus ehk õuduski. Sõltub tujust ja 100 asjast veel. Viimaen vaadatav film oli Saatanlik suudlus. Raamatutest olen Raimond Kaugveri ja Albert Uustulndi austaja, Potter ja Alistair McLeani teosed. Viimasel ajal ei jõua lugeda, liiga kiire elu. Niisiis pisitilluke ankeet sai kirja. Eks me saame suheldud ja tutvutud ajapikku. Igatahes Päikest vihmasesse ilma ja tuuli, mis pilved ära puhuks. "Who Wants to Live Forever"? Reio
|
|