Reio
Noorliige
|
Post by Reio on Feb 23, 2005 23:37:46 GMT 2
Tere Tony:)
|
|
|
Post by Ash on Mar 14, 2005 20:05:36 GMT 2
ja tervitusekallid kõigile uutele ja vanadele....
|
|
|
Post by Prince on Mar 23, 2005 11:14:15 GMT 2
Ma pole uus liige (ma usun et teate seda ), igatahes, viimasel ajal pole ma eritu aktiivne olnud,ja arvatavasti pole ma seda nüüd pikemat aega, kuna kohutavad raskused I kool II ja veel. Igatahes, kui te kavatsete midagi korraldada, siis andge ikka teada, ma siis vaatan, ehk, mul on võimalik ka osavõtta. viimastest olen ma puudunud, kunapole olnud üldse aega, nendele mõelda, sorry. igatahes, et te mind nüüd päris ära ei unusta
|
|
|
Post by Carolin on Mar 31, 2005 20:37:06 GMT 2
Nimi: Carolin Vanus: 12 sugu:N Elukoht: Eesti Tallinn Tegevusala: Õppimine lemmiklugu: Breakthru, Bohemian Rhapsody Lemmiktegevused: Queeni kuulamine, magamine, trennis käimine Muu muusika: Mõned laulud Green Dayilt ja eriti mitte midagi muud. Endast siis natuke. Olen suht noor võrreldes teiste Queeni fännidega, aga uskuge ma armastan Queeni sama palju! Samal ajal kui teised minu klassist kuulavad seda mõttetut Nexuse jura, kuulan mina Queeni. Esmalt kuulsin seda bändi umbes 7 aastaselt sellelt vanalt Tv 1 või midagi sellist. See laul mida ma kuulsin oli Radio Ga Ga. Vahepeal vajus see Queeni huvi longu.Siis üks päev, kui ma olin 9 aastane sorisin ma ema ja isa cd riiulis, millesse kuulusid veel vanad tegijad, kuni leidsin The Greatest Hits 2. Sisukorrast nägin tuttava Radio Ga Ga. Ja nii sai minust suurem Queeni uurija. Nüüd on mu cd kogu kõvasti arenenud ja minu vaieldamatu lemmik on Queen. Ok see on siis minu lugu.
|
|
|
Post by Ash on Apr 1, 2005 12:56:27 GMT 2
Tervitused, Carolin! Oled siiani vist kõige noorem tõepoolest, aga see ei oma sugugi tähtsust, astu aga edasi ja võta meie aruterludest osa. p.s. Radio GaGa oli minul ka *see* esimene laul ;D
|
|
|
Post by killerqueen on Apr 1, 2005 18:41:24 GMT 2
Ok jah see on minu kasutaja. Aga aitäh sooja tervituse eest
|
|
|
Post by zypzyke on May 7, 2005 11:46:47 GMT 2
Et siis: Nimi: Maarja Vanus: 17 Elukoht: Viimased kaks aastat olen enamasti Tartus, aga nädalalõppudel satun Järvamaale koju ka. Queenist sain aimu 5-aastaselt, kui MTV-st I Want To Break Free'd nägin ja imestasin, et miks see vuntsidega onu küll nahast seelikus tantsib Lemmik Queeni lugu...hmm hommikuti tõmbab mind tavaliselt käima Breakthru...aga seda kõige-kõigemat ei saa ju välja tuua, sest see muutub vastavalt tujule ja päevale... teised lemmikud Guns'N'Roses, Green Day, Franz Ferdinand, R.E.M, U2 and so on... raamatutest on lemmikud Raimond Kaugveri omad, üldiselt eelistangi tegelikult rohkem eesti kirjandust... vot...päikest kõigile ;D
|
|
|
Post by TheQueen on May 7, 2005 21:36:37 GMT 2
Tere, Maarja
|
|
|
Post by polo on Jul 16, 2005 2:10:51 GMT 2
mm suhteliselt vana teema, aga ega kunagi pole vist liiga hilja end lähemalt tuvustada nii siis nimi: Maarja samuti vanus: noor elukoht: Tartu mida teen: olen mudu kala lemmik Queeni lugu: My fairy King, The show must go on teised lemmikud: ruja, dagö, enya, nirvana, moby (tegelikult siin peab pikemalt mõtlema) lemmikfilmid: the butterfly effect, phantom of the opera, pearl harbor ''Armastus kolme apelsini vastu'' on tõesti üli hea teatritükk, naera herneks!
|
|
|
Post by Blue Rock on Jul 16, 2005 8:23:32 GMT 2
Hmm, kolmas Maarja juba...kisub keeruliseks Kuid, teretulemast pardale!
|
|
|
Post by xdeal on Jul 16, 2005 21:50:54 GMT 2
Enesetutvustus ...haha Name: Pure Evil Gender: male... icc Age: vampire Locaition: Tallinn/Maardu Education: from heaven to hell Motivation: just for fun Favorite Q`song: White Man, As It Began, Nevermore, Flick Of Wrist, The Prophet`s Song, The Night Comes Down Fuhh... nii tore, et ankeedid kunagi otsa saavad:-)
|
|
|
Post by polo on Jul 16, 2005 21:55:41 GMT 2
vaatan jah, et Maarjaid palju. eitea -kust see tuleb küll
|
|
|
Post by Pelle on Jul 16, 2005 22:04:10 GMT 2
Maarja = Queen. Kõik tulevased vanemad pange oma võsukestele nimeks Maarja, isegi kui tegu poisslapsega Fanuel (Maarja), two thumbs up, et sulle meeldib Moby (ma ise olen suurim Moby fänn Eestis kindlasti : . Dagöt, Enyat ja Nirvanat on loomulikult igaühel kohustuslik fännata. Nüüd aga pean tunnistama et Ruja loominguga ma pole nii kursis kui võiks olla Filmid on sul ka buenod! Kuigi häbi tunnistada pole Phantom of the operat veel jõudnud vaadata. xdeal (pure evil), hea Q lugude paremik, mis seal ikka muud.
|
|
|
Post by polo on Jul 17, 2005 9:44:21 GMT 2
Mobyl on väga väga häid laule ja paratamatult on ta mulle üha rohkem meeldima hakanud. Ja Ruja on samuti väga hea asi, soovitaksin- isegi. Phantom of the opera oli mingi aeg kinos alles, siis sai käidud ja ära vaadatud.
|
|
Reio
Noorliige
|
Post by Reio on Sept 11, 2005 7:29:16 GMT 2
Hei. Ruja loominguga soovitan tutvuda. Sealt leiab häid elemnte ja muusika on kah mitmekesine. Võib teatud paralleele tõmmata Queeniga.
|
|