|
Post by Pelle on Jun 4, 2006 21:58:51 GMT 2
Tervist, Hardi. Foorum alati elavneb, kui uued liikmed tulevad ja see on hea
|
|
|
Post by Prince on Jun 4, 2006 22:24:57 GMT 2
jup tere tulemast
|
|
|
Post by zypzyke on Jun 5, 2006 12:10:54 GMT 2
minugi poolt tervitused ja suured rõõmuavaldused, et meile uusi inimesi juurde tuleb
|
|
|
Post by TheQueen on Jun 6, 2006 13:58:47 GMT 2
Tervitame rõõmsalt
|
|
|
Post by kiara on Jan 6, 2007 11:51:08 GMT 2
Saate ka nüüd värsket verd juurde nimi: Greete vanus: 21 elukoht: Laagri, Saue vald mida teen: töötan fotolaboris lemmik Queen'i lugu: need lemmikud vahetuvad pidevalt, seega ei hakka üldse midagi kirjutama siia teised muusikalemmikud: Def leppard, Modern Talking, Smokie lemmikfilmid: Labyrinth, City of angels, Casper, Hook ja muud sellised müstilised fantaasiafilmid lemmikraamat: S. Rannamaa "Kadri" ja "Kasuema", C. Bronte "Jane Eyre"
|
|
|
Post by Chahna on Jan 7, 2007 23:10:50 GMT 2
Ja rohkemgi värsket verd, mina ka Liispet 17-aastane Sugu: N elukoht: Võru lemmik Queeni lugu: Bohemian Rhapsody (siiani üle kõige) teised muusikalemmikud: Ruja, The Beatles, ABBA, Aretha Franklin, Bonnie Tyler, Boney M, Laura Pausini. lemmikfilmid: "National Treasure" (2004), "Romancing the Stone" (1984), "Bride & Prejudice" (2004), "A little Princess" (1995) lemmikraamat: Hanif Kureishi "The Buddha of Suburbia"
|
|
|
Post by Emiilie on Jan 19, 2007 17:02:56 GMT 2
Tere! nimi:Emiilie vanus:18 elukoht:Jõgeva mida teen:õpin gümnaasiumis lemmik Queeni laul:neid on päris palju ,aga loetlen mõned ette: The Show Must Go On, Who Wants To Live Forever, One Year Of Love, Winter`s Tale, Ogre Battle jne teised lemmikud: Depeche Mode, Ruja lemmikfilm:Sweet November, Mouline Rouge
|
|
|
Post by anne on Apr 8, 2007 23:01:29 GMT 2
Nimi: Anne Vanus:33 Elukoht: Keila Iseloomustus: kass, kes käib omapead Perekonnaseis:vallaline Mida teen:töötan Keila tehases juba üle kümne aasta Lemmikloom: kass Lemmik Queeni laul: Love Of My Life, One Vision Lemmiktegevus: muusika, käsitöö, fotograafia Teised lemmikud: The Rasmus, Negative, Dingo, Dagö, Bon Jovi, GNR, Van Halen, Enigma, Enya, ERA, Toto, Phil Collins ja Genesis, U2, Simple Minds, Nickelback, Carpenters, The Corrs, Mike and The Mechanics, Terminaator, Ultima Thule, Alender ja Ruja, Maarja Liis Ilus ja ka teist Maarjat võib täitsa kuulata. Lemmikfilmid: Patrioot, Voonakeste vaikimine, Titanic, Rocky, jvm. Ei ole väga suur filmisõber. Lemmikraamat: Jerome K. Jerome Kolm meest paadis, Liza Marklund Studio Sex
|
|
|
Post by anne on Apr 8, 2007 23:17:17 GMT 2
Carolin, see on super!!! Tead, ma olin sinuvanune, kui esmakordselt lugu Radio Ga Ga kuulsin, ma ei teadnud ainult, kes seda esitab, aga Freddie hääl jäi väga erilisena mällu. Noored ei ole sugugi hukas, kui nad kuulavad tõelist rockiklassikat, olgu selleks Beatles või Queen või meie Raimond Valgre. Iff ja Kammiste ikka teevad ekskursioone koolidesse ja räägivad mõne erineva esitaja ajaloost, loomingust ja tagatipuks laulavad ka ise mõne laulu! Kadestan heas mõttes praeguseid noori, meil nõuka ajal ei olnud midagi taolist, igasugune info puudus. Põhja eestlased nägid Soome telekat, aga meil lõunaeesti inimestel ei olnud midagi, ainus infoallikas oli raadio- Tõnis Erilaid, Vello Rand ja veel mõned- tänud teile igal juhul!!! Soovin Sulle ja teistelegi fännidele ilusat kevadet!
|
|
|
Post by Pelle on Apr 13, 2007 16:47:11 GMT 2
Tere ka minu poolt uuele tulijale anne!
|
|
|
Post by anne on Apr 13, 2007 19:57:50 GMT 2
Ma tänan!!!!
|
|
|
Post by zypzyke on Apr 20, 2007 16:09:30 GMT 2
mina tervitan ka uut liiget
|
|
|
Post by mercuryl on Sept 23, 2007 11:16:03 GMT 2
Well halloo halloo. Lõpuks olen üles leidnud Eesti Queen`i foorumi=) QOL`s olen juba aktiivne kasutaja alates selle aasta veebruarist ja esinen seal sama nime all. Nimi: Liina Elukoht: Saaremaa Vanus: 17 Amet: õpilane Lemmik: Kass nimega Freddie Bulsara Mercury, lühidalt lihtsalt Freddie. Perekonnaseis: vapper, vaba, vallatu Hobid peale Queen`i: Sport, kunst (joonistamine, täpsemalt graafika, ja ka maalimine ning mõnes mõttes ka fotograafia) Queen`st: Queen`ist on saanud minu eluviis. Nad on muutnud minu maailma ja ainult paremaks. Minu "spetsialiteet" on Freddie Mercury. Queen`i juurde tõi mind just Freddie, mitte vastupidi. Minu tuba on täis joonistusi ja muud kunsti Queen`ist. Kui on huvi: mercuryl.deviantart.com/Lemmiklaulu on võimatu valida, kuid Bo Rhap on üks paganama hea laul;) Tegelikult sõltub kõik tujust, kuid toon välja mõned: Bo Rhap, My Melancholy Blues, Killer Queen, Radio Ga Ga, Who Wants to Live Forever, A Winter`s Tale, Love Of My Life, Under Pressure, Nevermore, The Millionaire Waltz jne.
|
|
|
Post by Pelle on Sept 23, 2007 14:16:41 GMT 2
|
|
|
Post by mercuryl on Sept 23, 2007 20:04:38 GMT 2
|
|